هاپو_سیاهه مدیر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 506 عنوان کدومشون خوشگله عکس😊 | مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 77 پست چه وایبی میدن هرکدوم بهتون یه حدس راجبشون بزنید دیگه لطفا درضمن میدونم عکسامون خیلی مسخرسس این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii امروز | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاپو_سیاهه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 506 واقعا دو تاشون شبیه همه شاید عکسا واضح نبود اینطوری فکر کردم بزار عکس واضح بزارم این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 شما چون صورتت یکم تپلی عه بامزه هستی و دوستت به خاطر حالت ابروهاش جذاب اما خودت بیشتر به دل میشینی اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 امثال شما هارو میبینم که از خودم نا امید میشم/:" اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 شما چون صورتت یکم تپلی عه بامزه هستی و دوستت به خاطر حالت ابروهاش جذاب اما خودت بیشتر به دل میشینی خودش اخری بود
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 امثال شما هارو میبینم که از خودم نا امید میشم/:" چرا عزیز دل
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 خودش اخری بود عه بازم که گیج زدم😔😂 اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 چرا عزیز دل اخه خیلی خوشگلن بعد من شبیه بغض یا کریم اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 اخه خیلی خوشگلن بعد من شبیه بغض یا کریم 💔نگو این حرفوتوام زیبایی من یاذمه شمارو عکس گذاشتم ب من گفتی انگار ب چشمات و ابروهات حصودیم اومد ی همچین چیزی نوشتی برام
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 💔نگو این حرفوتوام زیبایی من یاذمه شمارو عکس گذاشتم ب من گفتی انگار ب چشمات و ابروهات حصودیم اومد ی ... لطف داری یه چیزای گنگی یادمه اکثرا افرادی که پروف دارن یادم میمونه بازم خوبه یه سخن خوش از من به خاطر داری واقعا برام ارزشمنده♡ اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
sisijoonm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 4928 لطف داری یه چیزای گنگی یادمه اکثرا افرادی که پروف دارن یادم میمونه بازم خوبه یه سخن خوش از من به خا ... عزیز دلمی تو مهربون ❤اگه نشناختی عکسمو میزارم یادت بیاد😂😘
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7324 عزیز دلمی تو مهربون ❤اگه نشناختی عکسمو میزارم یادت بیاد😂😘 اگه میخوای چرا که نه بزار اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.