dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 عنوان دوقلوهام و گذاشتم پیش مادربزرگ شون دو روز بمونن 1 بازدید | 19 پست خیالم راحت هس که مواظبشون هسمنم واقعا نیاز دارم استراحت و اینکه خونه زندگیم و مرتب و تمیز کنم امروز | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 17860 خوب کاری کردی، بیشتر از خونه به دل خودت و همسرت و شب رمانتیک فکر کن ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 خوب کردی آره بخدا یعنی واقعا آدم یه وقتا نیاز داره رفرش بشه
اردشیردرازدستم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 18608 آره عزیزم برو استراحت کنواقعا حیفه این تایم رو بخوای تو سایت باشی
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 خوب کاری کردی، بیشتر از خونه به دل خودت و همسرت و شب رمانتیک فکر کن ... نه بخدا شب رمانتیک کجا بود،جفت مون خسته و هلاک هستیم از بچه داری
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 خدااا قوت مادر نمونه البته که حق داری ممنون عزیزم
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 17860 نه بخدا شب رمانتیک کجا بود،جفت مون خسته و هلاک هستیم از بچه داری حالا امشب ک هیچ برنامه هاتون را برای فرداشب بچینید ....حتما باهم بیرون برید، شام بخورید و حتی ی دوش دونفره بگیرید ...بیشتر کنار هم باشید ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 آره عزیزم برو استراحت کنواقعا حیفه این تایم رو بخوای تو سایت باشی خسته خسته ام یکم صحبت کنیم میخوابم
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 حالا امشب ک هیچ برنامه هاتون را برای فرداشب بچینید ....حتما باهم بیرون برید، شام بخورید و حتی ی دوش ... مرسی از ایده هات میخواهیم با پسرمون وقت بگذرونیم خیلی بهمون نیاز داره غافل شدیم حسابی ازش
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 17860 مرسی از ایده هات میخواهیم با پسرمون وقت بگذرونیم خیلی بهمون نیاز داره غافل شدیم حسابی ازش ای جانم بهترین کارو میکنید پس سه تایی ی سینما، شهربازی و رستوران برید ک حسابی بهتون خوش بگذره ...الهی خوشبختی و عاقبت بخیری بچهاتو ببینی و همیشه شاد و سلامت دورهم باشید ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
maryka67 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 3584 نه بخدا شب رمانتیک کجا بود،جفت مون خسته و هلاک هستیم از بچه داری الهی ایشاله ازین خستگی ها برا من بیاد
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 882 ای جانم بهترین کارو میکنید پس سه تایی ی سینما، شهربازی و رستوران برید ک حسابی بهتون خوش بگذره ...اله ... قربونتون ممنونم عزیزمهمین تصمیم و هم داریم یکم سه نفره وقت بگذرونیمهمه آرزوهای قشنگتون و که گفتین از خدا برای خودتون هم میخوام 🙏😊