2777
2789
عنوان

تورو خدا خواهرانه کمکم کنید 💔😭

113 بازدید | 20 پست

بچه ها من سه سال عقد و نامزدیم طول کشید 

من شهرستان بودم شوهرم تهران خیلی دلم براش تنگ میشد خیلی دوسش داشتم ـ

الان شش ماهه ازدواج کردیم  طاقت قهرشو ندارم طاقت دیدن ناراحتی شو ندارم دوست ندارم ازش دور باشم ـ

ولی حس میکنم دوسش ندارم اون آرامشیو که خونم باید داشته باشه نداره حس میکنم دیوار های خونه میخورن منو 

از خانوادمم خیلی دورم تو تهران هم هیچ کسو ندارم 

مگه میشه چرا همچین حسی دارم

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا میخواستم بپرسم چرا همچین حسی داری؟

خودت باید پیداش کنی علتش رو

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
آیا الان پری.ود نیستی؟🥲

نه این حسو دو ماه یا بیشتر میشه دارم واقعن خیلی اذیتم

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

حاملس انگار

آره حاملم ولی قبلش هم فکر کنم همچین حسی داشتم

شوهرت چی مثل قبل دوست داره ؟؟؟ مثل قبل نازتو می‌کشه ؟ برات وقت میزاره ؟

آره اون هیچیش تعقیر نکرده و خیلی دوسم داره ـ

نمیدونم علتش اینه که از خانوادم دورم دلم براشون تنگ میشه 

یا اینکه شوهرم دیر از سرکار میاد 

نمیدونم والا دارم دیوونه میشم