2777
2789
من اجازه دارم دورت بگردم ؟

ببین عزیزم من دوره خریدم 

کتاب راجب قانون جذب شکر گذاری زیادی خوندم  قانون جذب 

اولین قدم مهمترین قدم اینه با حس خوب شکر گذاری کنی و ارتعاش بدی   و تلاش 

بذار برات مثال بزنم من  قبلا ی جایی کار مبکردم یکی همکارا میگفت دختر خواهرم  عاشق پزشکی تهرانه شکر گذاری میکنه تابلو کائنات ساخته   من آمدم از کارم بیرون ی بار  همون خانم  دیدم  گفتم بچه خواهرت چطوره گفت  اون تهران قبول شد پزشکی ببین من هنگ کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول حست خوب باشه مثلا انگار ب خواسته ات رسیدی  اینطور شکر گذاری کن 

بعد عبارت تاکیدی بگو 

بعد  تجسم خلاق انجام بده 

اگر برنامه کست باکس داری  دکتر شاهین فرهنگ سرچ کن گوش بده 

کتاب ۴ اثر حتما بخون

کتاب  جک کانفیلد ترجمه نفیسه معتکف عالیه 

اینکه تابلو کائنات بساری عالیه  اما تو قدم  اول خودت باور کنی مهمتره  با حس خوب مهمتره

بعد یک دفترچه بخر از این کوچولوها قشنگ با خودکار رنگیشکر گذاری کن فقط حست خوب باشه

سلام عزیزم الان شما با قانون جذب و شکرگزاری به چه خواسته های تو زندگیتون رسیدین میشه چند نمونه رو بگید ممنون میشم

من خودم باشکر گذاری فعلا زندگیم یکم بهتر شده انرژی مثبتش بیشتر شده حس میکنم با دوق و شوقه بیشتری روزها رو طی میکنم حاله دلم بهتره

هنوز به اون ایمانه واقعی نرسیدم ازخدا میخوام کمکم کن تابرسم مطمئنا بهتر هم خواهد شد

سلام عزیزم الان شما با قانون جذب و شکرگزاری به چه خواسته های تو زندگیتون رسیدین میشه چند نمونه رو بگ ...

من  رشته ایی که خاستم قبول شدم  زمان کنکور

یک دستبند طلا هدیه از خالم

گوشی مد نظرم 

خانوادم با جراحی بینی مخالف بودن تونستم جذب کنم

حتی ی زمانی ی مبالغ زیادی پول

دیگه کلی مثلا لباسی خوشم میومد میدیدم داداشم ب عنوان هدیه عین همون گرفته برام 

خیلی زیاد بوده 

میشه یکم درمورد شکر گذاری توضیح بدی

من صبح که از خواب پامیشم یه دفتر دارم توی اون شکر گذاری مینویسم

وقتی مینویسم میبینم اوووو چقدر چیزا داریم که در مقابلش خدارو شکر کنیم...چیزایی که اهمیتی نداره برامون...اینحوری نداشته ها و منفیات پاک‌میشه از ذهنه آدم...مثلا اول مینویسم خدایا شکرت بابته دیدنه روشناییه صبح..خدایا شکرت بابت سقف بالای سرم...خدایا شکرت بابته تن وروح سالمم..حتی خدایا شکرت که میتونم دسشویی برم ...بهم نخندی ولی جای شکر داره که آدم حتی ناراحتیه دفع نداشته باشه...بابته همه چی خدارو شکر میکنم آب ...گاز...برق...مینویسم خدایا شکرت بابته پولهایی که دراختیارم قرار میدی(کاری ندارم که کم هست یا زیاد)مینویسم چون همون رو ممکنه نخواد بهم بده...در آخر مینویسم‌خدایا شکرت بابته همه داده ها ونداده هایت...

میشه یکم درمورد شکر گذاری توضیح بدی

یچیزه جالب اینکه شبا برنامه فردامو مینویسم...چیزه خاصی هم ندارم ها ولی مینویسم..حتی شده یکاری رو بنویسم که معلوم نیس انجام بدم یا نه ولی فردا انجامش میدم...مثلا مینویسم...نماز صبح

یکم خواب بعده نماز

صبحانه

نظافت

تدارک ناهار

نماز ظهر

خوردن ناهار 

استراحت و تماشای تلوزیون

رفتن بیرون .(حالا یاخرید ...یا دنباله کاری)

نماز مغرب و عشا

تدارک شام

دیدن سریالها 

خواب

😁😁😁❤