2777
2789
موافقم شما یخوای سطح فکری کاربران رو تو نی نی سایت بسنجی یه تاپیک حس شیشم یا ف ال یا تعبیر خواب بزن� ...

خب اگ خیلی هم معتقد باشن میتونن گوگل سرچ کنن اخه اینجا چراااااا

یه بار خیلی خیلی برام جالب شد و کلی صفحه رو همشو خوندم میدونی چرا چون منک از صفحه اول داشتم دنبال می ...

وای از طرفی دل ادم میسوزه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الهی مشکل همشون حل بشه

مارو با این حس ششم نَنُمایَن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نتیجه همین خوندنا بوده مال منم همبنهمن متاسفانه بابام خیلی تعریف میکنه همیشهمنم بهش میگم روحیم ...

گذشت دیگه ولی تجربه تلخی بود 😔😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

توام باید میترسیدیبااااااااید😓

خیلی بدی الان من چجوری کپه مرگم و بزارم😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اونایی ک مثل کالا به کالا میکننبرات حمد میخونم 10تا صلوات بفرست واسم😂

واااااای

من هرکی بگه لطفا صلوات بفرستین میفرستم

اینا ک دستوری میگن سلام ۵۰ تا صلوات ۳۰ تا توحید ۵۰ تا حمد برام بخونید

بدم میاد انقد🤣🤣

اونیکه میاد تبدیل به بازرس دودو میشه دلیل  اینکه چرا ی نفر ۷ سال پیش رفته حموم پیدا کنه😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
وای از طرفی دل ادم میسوزه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الهی مشکل همشون حل بشهمارو با این حس ششم نَنُمایَن

اره واقعا گرفتاریا زیاد شده میخان فقط یکی بهشون امید بده بمیرم الهی برای هم وطنام💔

واااااایمن هرکی بگه لطفا صلوات بفرستین میفرستماینا ک دستوری میگن سلام ۵۰ تا صلوات ۳۰ تا توحید ۵۰ تا ...

منم ولی خدایی صلوات ببینم میفرستم میگم تیری در تاریکیه شاید ینده خدا مشکلش حل شد😂

...

اونیکه میاد تبدیل به بازرس دودو میشه دلیل اینکه چرا ی نفر ۷ سال پیش رفته حموم پیدا کنه😂😂😂😂

وااااای

ی کاربری هست

من تا تاپیک میزنم میره ۶ ،۷ تارو پشت هم میخونه همرم لایک میکنه

میخواد بهم بگه ببین من حواسم بهت هستا دروغ بگی بیچارت میکنم

منم هی معذب میشم

انگار طرف سرشو کرده تو دفتر خاطراتم

😂😂

وااااای ی کاربری هستمن تا تاپیک میزنم میره ۶ ،۷ تارو پشت هم میخونه همرم لایک میکنهمیخواد بهم بگه ببی ...

مهر تایید میزنه بنده خدا🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
منم ولی خدایی صلوات ببینم میفرستم میگم تیری در تاریکیه شاید ینده خدا مشکلش حل شد😂

واای پارهه🤣🤣

من بیشتر برا اینا ک میگن منم دعات میکنم میفرستم ی خیری ببینم

اهل معامله ام کلا