2777
2789
همین دختره چندش که شورتش رو سال به سال نمیشورههی تاپیکش میترکید باز میزدخیر سرش کیستم داشت.

اره منم بودم تو اون تاپیک بعد خیلی طلبکار میگفت مگه چشه حالم و بهم زد نکبت🤢

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرکی تاپیک خودکشی میزنه بهش میگم سلام منو به پدر بزرگم برسون بگو خیلی دوسش دارم😂😂😂اینا رو جدی ...

دقیقن. من جرات نمیکنم تو تاپیکای خودکشی ب جز تلاش برای پشیمون کردنه استارتر چیزی بگم😐😂آدمو میخوووورن.ی بار یکی گفته بود راهای خودکشی پیشنهاد بدین،منم گفتم، حالا یکی هی میگف چرااااا سعی نکردی پشیمونش کنییییی مگ نمیدونی اگ بمیره گردن تو میوفته،اینا درست ولی اون خودش همه ی راهایی ک پیشنهاد دادمو میدونه من ب علمش چیزی اضافه نکردم😐😂🤷🏼‍♀️

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بابا ول کنید من میترسم درباره جن حرف نزنید😭😭😂

اسی حلال کن من مثل بلا نسبت میترسم ولی خیلی فضولمممم😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وااای میگم بس کننن لامصب من میترسم😂

وای امشب خودم میام به خوابت😂😂😂😂😂😂😂

یعنی چی میاد تاپبک میزنه ک نمیشوره؟؟؟؟؟خدا مرگم بده مطمعنم زن نیس یه مرد کثافته

من یبار عصر دیدم تاپیکشو یبارم چن دقیقه پیش

روانی چندش میگفت فقط موقع پریودی میپوشم نوار میزارم شورتم ب بدنم تماس نداره که بشورم😐

ینی دلم میخاس بود جرش میدادم

وای نه من بدتر میترسم😂😂

عزیزم شوخی میکنم خواهر قشنگم بیا بغلم🫂❤️

من یبار عصر دیدم تاپیکشو یبارم چن دقیقه پیشروانی چندش میگفت فقط موقع پریودی میپوشم نوار میزارم شورتم ...

احساس راحتی کرده باهامون گفته شاید شستن و نشستن شورتاش برامون جذاب باشه 

😂😂

والا مردم حال ندارن برا حاجت خودشون چیزی بخونن😂

آره همش باید با تسبیح بیایم سایت از گوشیم بوی گلاب بلند میشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

آره بخدا یادمه تو یه تاپیک پربازدید یه کاربر برا شوخی صفحه اول گفت برا حاجتم یه بقره و یه آل عمران ب ...

😂😖😂😂😂😂😂استغفر الله ملت اگه حال داشتن برای یکی دیگه همچین دست و دل بازی بکنن الا هیچ حاجت معلقی نداشتن😂😂😂😂😂