2777
2789
وای امشب خودم میام به خوابت😂😂😂😂😂😂😂

گوشیم شارژش تموم شد اومدم از تخت بیرون هی پشت سرمو نگا میکنم 🤣🤣🤣

ینی مدت کوتاهیم هست انقدر ترسو شدما عجیبه

تعریف از خود نباشه ولی چشمام رنگیه قدم بلنده پوستم سفیده هر جا میرم نگاه‌ا رومه نمیدونید چرا تو روخدا نگید میخواد پز بده سوال دارم

😐😐

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😖😂😂😂😂😂استغفر الله ملت اگه حال داشتن برای یکی دیگه همچین دست و دل بازی بکنن الا هیچ حاجت معلق ...

😂😂😂😂واقعا حسش نیس حتی برا خودم بخونم 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من یبار عصر دیدم تاپیکشو یبارم چن دقیقه پیشروانی چندش میگفت فقط موقع پریودی میپوشم نوار میزارم شورتم ...

دروغ میگ پلشت کثافت اه خدا لعنتشون کنه با این چیزای ک ب ذهنشون میرسه

تعریف از خود نباشه ولی چشمام رنگیه قدم بلنده پوستم سفیده هر جا میرم نگاه‌ا رومه نمیدونید چرا تو روخد ...

وااااای

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یا استارتر میگه شوهرم زشته

وای خواهر ماکه شوهرمون خوش قد و بالا و خوشگله مگه خوشبختیم؟

طرف میگ ناراحتم سبزه ام 

میگه وای منکه مثل برفم مگه چی نصیبم شده😔

🤣🤣🤣

دقیقن. من جرات نمیکنم تو تاپیکای خودکشی ب جز تلاش برای پشیمون کردنه استارتر چیزی بگم😐😂آدمو میخوووو ...

بیخیال بابا مگه من کشتمش بعضیام کیسه احساساتشون سوراخه علکی مثلا میخوان وجدان آدم و قلقلک بدن بگو آخه لامصب احساست و عواطف بیخودتو جمع کن همه جا خرجش کنی تموم میشه😂😂😂😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣یا استارتر میگه شوهرم زشتهوای خواهر ماکه شوهرمون خوش قد و بالا و خوشگله مگه خوشبخ ...

وااااای اره👌🏻👌🏻😂

یا میگن خوشگلم و فلان ولی زندگی خوبی ندارم شما حرص ظاهر رو نخورید سیب سرخ نصیب شغال میشه😐 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

گوشیم شارژش تموم شد اومدم از تخت بیرون هی پشت سرمو نگا میکنم 🤣🤣🤣ینی مدت کوتاهیم هست انقدر ترسو شد ...

راستی خارج مجال شوخی من خودم نوجونی خیلی ترسو بودم الان یکم بهتر شدم یعنی وقتی میگن از سایه خودشم میترسه واقعی بود تا این حد الان یکم بهتر شدم ولی تاریکی و اصلا هیچ جوره حتا یک دقیقه نمیتونم تحمل کنم ناخوداگاه شروع میکنم به جیغ زدن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وااااای اره👌🏻👌🏻😂یا میگن خوشگلم و فلان ولی زندگی خوبی ندارم شما حرص ظاهر رو نخورید سیب سرخ نصیب ...

وااای خیلی فیلمن لامصبا

😂😂😂😂

یکی تاپیک میزنه شوهرم خسیسه

اون یکی میگه وای اما شوهر من انقد برام خرید میکنه خسته شدم

خب الان جای گفتن اینه لامصب؟

بچه ۶ ساله هم همدلی بلده 

ی سری زنای بالغ نه