2777
2789
عنوان

ماهلینو هرجا میبرم کلی بهش محبت میکنن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 158 پست

بزار تا پراکنده نشدیم

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظ شون کنه

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
دختر منم تپله دیروز ی عوضی گیر داد میشه لپشو گاز بگیرم گفتم معلومه ک نه بعد لپ بچه رو محکم کشید و رف ...

باید لپاشونو بیمه کنیم😂🤣بهداشت میگه داره میره رو ب اضافه وزن شیر کم بده اما چیگار کنم ماشالا خیلی خوش خوراکه شیر و سرلاک میخوره غذای سفره هم هرچی مابخوریم میخوره

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
باید لپاشونو بیمه کنیم😂🤣بهداشت میگه داره میره رو ب اضافه وزن شیر کم بده اما چیگار کنم ماشالا خیلی ...

دختر من نمودار بهداشت رو ماشاالله خیلی وقته رد کرده

بله پروفایل خودمم  🌱 
حرف دله منو زدی بخدا آره همینجوریه واسه من بارداری و زایمان و بچه داری انقد سخت نبود ک حسادته نفس سخ ...

مراقبت کن از نفست گلم اون بچه ی اولته و داره روزهای سختی رو میگذرونه من خودم هم بچه اول بودم با اومدن برادرم خیلی جاها اذیت میشدم با این که عاشقش بودم ولی گاهی اوقات دلم برای خودم میسوزه 

برای همین خیلی هواسم به دخترم بود جوری که الان ترازو دارم خوراکی هاشونو وزن میکنم میدم😂

اون درکی از اون حس تو نداره فقط فکر میکنه یکی اومده مادرشچ که فقط برای خودش بوده گرفته خیلی فشار روش هست 

عکسای بچگی نفسو با هم ببینین قربون صدقش برو بوسش کن محکم چند بار 

مسئولیت بهش بده بهش حس اطمینان بده 

خیلی شبیهن کپی همن فقط بزرگه یه درجه تیره تره ماهلین هم بزرگ تر شه عین خواهرش میشه دوتاشونم خوشگلن

فقط لباساشون و چشاشون شبیهه😂ماهلین کپ باباشه نفس کپیه خودمه اصلا شبیه نیستنا حالا تو عکس شاید فک کنید شبیهن .اره نفس پوستش تیره تره 

آخی گلم خدا حفظشون کنه براتانشاالله سایه ت بالاسر بچه هات باشهمنم عاشق بچه دخترم انشاالله خدا بهم دخ ...

مررسی مهربون♥️💜انشالله خدا ب شماام یه نی نی ناز تپلی بده