2777
2789

بچه ها واقعا خیلی برام جالبه هرجا میبرم کلی بهش توجه میکنن محبت میکنن آدما مهربون شدن یا چی نمیدونم .مثلا همین امشب داروخونه بودیم بچه بغله شوهرم بود یه دختره همین وارد شد ماهلینو دید گف عه خدا چه نازه بعد اومد لپشو کشید بغلش کرد کلی نازش کرد حالا بماند ک ناخنای دختره هم انقد دراز بود لپ دخترمو میکشید گوشت تنم میخواست بریزه😂بعد کلی نوازش داد بغلم گف خداحفظش کنه در کل خیلی مهربونن بعد ماهلینم خیلی خوش خندس بامزه بازی درمیاره با همه جور میشه مردمم خوششون میاد .عکسشو بذارم ببینید ؟البته نفسم بچم خیلی حسودی میکنه احساس میکنم از اینهمه توجه مردم ب ماهلین سرخورده میشه 🥺نفسم زشت نیس اما ماهلین سفیده نفس یکم گندمیه ب من رفته چقد حرف زدم😅 عکس بذارم؟

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

منم عاشق بچه ام، هر بچه ای خیابون ببینم باهاش حرف میزنم‌بازی میکنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

(بغل شوهرم) درسته نه( بغله شوهرم) 

بذار عکس

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی