2777
2789
عنوان

ماهلینو هرجا میبرم کلی بهش محبت میکنن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفس کاملا شبیه ماهلینه فقط چند سال اینده اشه

همیشه سالم باشید 🧚‍♀️

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

سفیدی ربطی نداره به بامزه بودنش درکل بضی بچه ها اگه زشتم باشن ب دل میشینن یه بچه تواوج قشنگین ب دل ن ...

ببین ماهلین خیییلی شیرین بازی درمیاره خوش خندس با آدما زود جور میشه اما نفس دقیقا برعکسشه همیشه اخمو یا درحاله لجبازی و گریه زاری بعد کسی روهم میبینه قایم میشه

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
خیلی سعی میکنم بهش توجه کنم اما از وقتی ماهی اومده همه توجها رو اونه

پس همیشه میخوای ماهلین و صدا بزنی نفس و قاطی ماجرا کن

مثلا بگو ابجی نفس غذا میخوره؟

وای ابجی نفس و ببین چقدر همدیگه رو دوست دارن چ.کاش نفس ابجی منم بود.و فلان...

منم بچم میبرم بیرون ازبس همه نازش می‌کنن دوسال ونیمش میام اسپندمیکنم

اووخی خداحفظش کنه😍😘ب من خودشون میگن اسپند دود کن اما من اهمیت نمیدم دکترشم گفته تو خونه بچه هس اسپند دود نکن واسه گلوش خوب نیس دودش واسه همین کلا بیخیالم😅

ببین ماهلین خیییلی شیرین بازی درمیاره خوش خندس با آدما زود جور میشه اما نفس دقیقا برعکسشه همیشه اخمو ...

اره همون دختر منم ببرون میختده زبون میریرن واینا شیرین میکنن بضی بچه ها ملا سکوتت توخودشونن مثلا بچه جاری من تاحالا نخاستم نازش کنم  ازش صدا درنمیاد اصلا

نفس کاملا شبیه ماهلینه فقط چند سال اینده اشههمیشه سالم باشید 🧚‍♀️

نه اتفاقا اصلا شبیه نیستن نفس کاملا شبیه خودمه انگار بچگیای خودمه اما ماهی شبیه باباش شده البته چشاش ب خودم رفته😁