2777
2789
عنوان

به خواهر برادراتون اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 180 پست
شاید از لحاظ مالی در فشاره.میتونید دستش رو بگیرید.یه خریتی در جوونی کرده.چوبش خورده ..

الان مادرم با ماهی۵ملیون داره زندگی میکنه وگرنه آدم دست به خیریه بیچاره حتی خودش گفت من پیش خودم گفته بودم اگه این سری بچه دار شد واسش سیسمونی بخرم اما متاسفانه خواهرم صبر نکرد و زد هنه چیزو خراب کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خودشم معتاد شده یا بخاطر شوهر معتادش داره پول جمع میکنه ک اون دود کنه

معتاد تو خونه داره دنبال پوله هر غلطی میکنه حرف دهنشو نمیفهمه

ادم معتاد بی حیاس حس میکنم خواهرت معتاد شده 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
آفرین دقیقا چون میخوان الان عقد بگیرن نمیتونن.نشسته فکر کرده که مامانم واسه شوهر من کت شلوار و حلقه ...

برای بار سوم؟؟؟

الان عقد میکنە؟؟

نفهمیدم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
این جمله رو فکر کنم تازه یاد گرفتی چون تو هر تاپیکی بجای جواب قانع کننده ... این جمله رو تایپ میکنی

شما چقدر بیکاری همه تایپک میری ببینی من چی نوشتم! دوتا کلاس ثبت نام کن 

خدا شفای عاجل 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
نه مادرم میگه اصلا نیازی به بخشش خواهرم نداره چون اون زمان به مادرم بد کرده اما خواهرم میگه من نمیبخ ...

بسپار به خدا 

وظیفه ی تو که نیست ارث بهش بدی 

اون با مغز فندقی و با اون فرار کردنش دیگه حرف زدنش از وجدان و نمیبخشم و حلال نمیکنم خیلی مضحکه واقعا اون اگر آدم بود الان سومین شوهر رو نمیکرد 

از من میشنوی دورش رو کلا یه خط عریض قرمز قرمز بکش 

چرا جواب همه سوالاتش را دادی خب؟!خیلی قشنگ بگو اون تو اون مامانت

اولم خودش گفت به مامان انتقال بده چون میدونست من دلم راضی نمیشه مادرمون بفهمه و ناراحت بشم .

برای بار سوم؟؟؟الان عقد میکنە؟؟نفهمیدم

دفعه اول باهمون معتاده بود۱۵سال پیش دفعه دوم۴سال پیش با یه پیرمرد حالام یه پسر بدبختو گیر آورده فقط امر ونهی میکنه بهش

گلم جواب سوالمون رو بدە

تازە بعد اینهمە سال میخوان عقد کنن؟؟بار سوم یعنی چی؟؟؟

مگە بچە ندارە خواهرت؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

از کجا معلوم خواهرت زودتر از مادرت نمیره؟

همینو بهش بگو

بعدم بگو ارث به فراریا نمیرسه تا بترکه خووتو مامانتم یه مدت طولانی محلش نزارین

حسود نفهم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜