2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین دکتر به بچم قرص استامینوفن داده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
همون پساگه تا یه ساعت دیگه تبش نیومد پایین میتونی شیافش کنی. متخصص بهم گفت. یه ساعت باید مهلت بدی. ش ...

اره دکترش گفت ،چند روز طول میکشه این ویروس تب لعنتی بچم انقد لاغر وضعیفه هربارم مریض میشه خیلی سخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم نمیذاره نشسته کنار بچه حرف گوش نمیده

خدای نکرده خدای نکرده زبانم هزار بار لال....خانم تب شوخی نیست نگاه کردنی هم نیست ...۳۹درجه تب هم کم نیست...شیاف دیکلوفناک تا حالا کسی نکشته بذار براش بچه رو اذیت نکنید

اره دکترش گفت ،چند روز طول میکشه این ویروس تب لعنتی بچم انقد لاغر وضعیفه هربارم مریض میشه خیلی سخت

پسرای منم همینن. به خصوص پسر بزرگم. ان‌شاء‌الله خوب که شد ببرش آزمایش خون. ببین آهن و ویتامین دی بدنش نورماله یا نه. پسر بزرگم کم‌خونی داره. هر روز بهش 14 دونه بادوم میدم. قبلا بعد چندماه مصرف ازش آزمایش گرفتم هم کم‌خونیش رفع شده بود هم ویتامین دی بدنش اومده بود بالا. 

منم نمی‌دونستم هر چی شیاف استامین فون میذاشتم بی تاثیر بود خواهر شوهرم خدایی گفت دیکلوفناک بذار ....دیگه از اون موقع همش همین میذارم اگر به تب و اینا برسه ...واقعا عالیه

منم نمی‌دونستم هر چی شیاف استامین فون میذاشتم بی تاثیر بود خواهر شوهرم خدایی گفت دیکلوفناک بذار .... ...

شوهرم داره همین الان غر میزنه میگه خیلی دیکلوفناک خطرناکه کلیه های بچه رو نابود میکنه نمیذاره

دکترش از بچگی همین بوده مارو میشناسه واقعیتو میگه دقیقا میگه ویروسا ازمایشگاهی داروها همه گچ واب

میدونم عزیزم منم واسه همین میگم...خدا آخر عاقبت همه رو بخیر کنه مخصوصا این بچه های معصوم ما رو ...

خدا خیرت بده اره هم کم خونی داره هم ویتامین دی پایینه چند ماه بادوم بدم

من کل پاییز زمستون میدم بخوره. فقط عزیزم باید بشکنی. مغز شده فایده نداره. از این بادوم سنگیا بخر روزی 14 دونه بشکن و بده بخوره. به مرور میبینی اشتهاش باز میشه و بدنش قوی‌تر میشه. پسرم که واقعا با این بادوم جون گرفت خداروشکر. امسال از اواخر شهریور شروع کردم براش. 

شوهرم داره همین الان غر میزنه میگه خیلی دیکلوفناک خطرناکه کلیه های بچه رو نابود میکنه نمیذاره

شوهرت کسی ک بر اثر تب ببخشید اینو میگم به تشنج رسیده رو ندیده و باور نداره تب چقدر بده لامصب یهو کارش می‌کنه ...اگر مثل من دیده بود این حرف نمیزد