از اذان مغرب امشب تا اذان صبحی ک پیش رومونه چندساعت دیگه؟
نماز واسه حاجتم میخوام بخونم لطفا اگ میدونید بگید
الان میتونم بخونم تا قبل اذان صبح یانه؟
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا بی سرو ته حرف میزنه درمقابل فهمیدنم مقاومت میکنه
ارزش جواب دادن نداره اصلا
ازت ممنونم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
همین که شما شعور داشتی ،به کسی که میاد تو تاپیکت نظر میده توهین میکنی کافیه نمیخواد نماز حاجتم بخونی ...
شما خوبی
ول میکنی حالا؟
گوگولی توهینه؟عجیبا غریبا