2777
2789
عنوان

باباهامون خیلی گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست
وای من خیلی به این موضوع فکر میکنم تا الان خیلی هزینه کردم اما امسال سقف هزینه هام زیاد شدن بابام طف ...

تنها کاریه که میتونیم بکنیم

بابام ارزوشه من دکتر شم دعا کنید بچه ها🥲🥲

اگه تو سایت منو دیدی یاداوری کن که باید بر کنکور درس بخونم

پدرم😔😔😔 سر پیری گره افتاده تو کارش مامانم میگه شبا با خودش حرف میزنه همش فکرو خیال داره…

الهی گره‌ی کار همه‌ی پدرها باز بشه گناه دارن تو این شرایط یه صلوات مهمون کنین خواهرا دعاتون میکنم…🙏🏻❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جوونمخیلی امید دارم اتفاقاچرا باید با گرونی ناامید بشم؟گرونی اذیت کننده هست ولی خوب تو بیشتر کشور ...

خیلی خوشحالم براتون.منتها جونهای اطراف من چون من دانشگاه هم واحد دارم همه دلمرده اند بانو ... دانشگاه انگار خاک مرده پاشیدن 

پدرم😔😔😔 سر پیری گره افتاده تو کارش مامانم میگه شبا با خودش حرف میزنه همش فکرو خیال داره…الهی گره‌ ...

الهی خیلی ناراحت شدم:))ایشالله کارش درست شه

اگه تو سایت منو دیدی یاداوری کن که باید بر کنکور درس بخونم

اول اینکه خدا لعنت کنه باعث و باانی این وضعیت مملکت ان شالله نابود بشن با نابودیشون درس عبرت برای دیگران بشن  

دوم اینکه ان شالله خدا ی نگاهی به مردم ما بندازه و وضعیت کشور بهتر بشه هیچ شوهر و پدری شرمنده زن و بچه نباشن و تحت فشار روانی و اقتصادی نباشن 

تنها کاریه که میتونیم بکنیمبابام ارزوشه من دکتر شم دعا کنید بچه ها🥲🥲

منم آرزو داره معلم شم

خدایا خودت کمک کن عاقبت بخیر بشیم کمک کن کنکور قبول شیم بتونیم جبران کنیم واسشون🙂

خیلی خوشحالم براتون.منتها جونهای اطراف من چون من دانشگاه هم واحد دارم همه دلمرده اند بانو ... دانشگا ...

بله منم دانشجوام، اتفاقا دوستان من اغلب مشکل مالی ندارند که هیچ، خیلی مرفه هستن، بعضی هاشون غذای سلف که هیچ غذای رستوران دانشگاه رو هم نمیپسندن میرن رستورانای خوب هر روز نهار میخورن

اما به قول شما دلمرده هستند

پس دلیلش چیز دیگه ایه، سبک زندگیه

گرونی بده هیچ کسی دوست نداره، اما خیلی مسائل دیگه هست که تو روحیاتمون اثر میذاره و ازش غافلیم

آرامش معنوی هم یکی از دلیلاشه

کاملا درسته

و به نظرم مهم ترین دلیلش

چیزی که‌ گمش کردیم،‌ و چون دنبال این خلا تو چیزهای دیگه میگردیم و‌ پیداش نمیکنیم، بدتر افسرده تر میشیم

سالها پیش تو امضای یکی از کاربرهای همین سایت یه متنی خوندم هنوز یادم نرفته

نوشته بود نه شکست تحصیلی نه شکست عشقی و... نمیتونه انسان رو از پا در بیاره

اما بی خدایی میتونه

کاملا درستهو به نظرم مهم ترین دلیلشچیزی که‌ گمش کردیم،‌ و چون دنبال این خلا تو چیزهای دیگه میگردیم و ...

اره من مدتها آتئیست بودم

بعدش اگنوستیک شدم

ولی زندگیم واقعا بهم ریخت

اون ارامشی که قبلا داشتم رو اصلا دیگه نداشتم سال ها

دلیل علمی هم داره 

یه قسمتی از مغز با ایمان ها همیشه فعالتره و همون هم باعث میشه صبر و تحملشون زیاد باشه و خوشبین باشن و سلامت روان بهتری داشته باشن

البته اصلا با دیندارای رادیکال و افراطی و وسواسی کار نکردم