2777
2789
عنوان

کیا ویروس جدیدو گرفتن دارم میمیرم از بدن درد و تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 46 پست
برا اسهال بهترین درمان خاکشیر و آب یخ و یه مقدار عرق نعناست.

دآدم متاسفانه چون کوچیکه ۳ سالشه از خاکشیر نفرت داره تا میخوره بالا میاره😫

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط،شربت فوروزلیدون برا اسهال عالیه

نمیخوره متاسفانه کیدی لاکت هم تو آبمیوه بزوررر میخورد

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
عسل ودم نوش آویشن و چند قاشق آبلیمو طبیعی معجزه میکنهولی واقعیتش من نتونستم همه رو باهم بخورمجدا جدا ...

امشب دمنوش اویشن خوردم ولی عسل ندارم خونه مامانمم 

همسرمم اونور مریض شده یه وضعیه

من امروز مریض شدم گلو درد و آبریزش شدید بینی😭

منم آبریزش شدید دارم، یهو میریزه تا بیام پاک کنم  جوری ک دستمال لوله کردم فرو کردم بینیم . بعد انقدر با دهن نفس کشیدم گلوم میسوزه خشک شده

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان ی نسخه میدم بهت که هممون باهاش خوب شدیم

شربت برونکُلد هر ۸ ساعت

قطره نعنا باریج بعد از هر وعده غذایی

قرص کُلداِستاپ یا کوریزان

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من باردارم گرفتم مشکلات بارداری یه طرف این ویروس یه طرف کمکی هم ندارم استراحت نمیکنم اصلا حالم خیلی ...

اخی لنشالله خداکمکت کنه

شما ک بارداری بیشتر حواست باشه ماسک بزنی و مریض نشی