2777
2789
عنوان

به همسرت کلیه میدی علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جونشبله

یه مصاحبه اتفاقی دیدم فکر کنم واسه کشور ترکیه بود از هر زنی میپرسیدن بدون تعارف میگفت نه هرگز نمیدم ، ولی زنای ایرانی مثل اینکه عاشق ترن البته حرف تا عمل خیلی فرق داره

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

آره 

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

یه مصاحبه اتفاقی دیدم فکر کنم واسه کشور ترکیه بود از هر زنی میپرسیدن بدون تعارف میگفت نه هرگز نمیدم ...

حالا همه احساساتی جواب دادن ،،منطق میگه نه ،به مرد جماعت نمیشه اعتماد کرد قطعا نمیدم چون زهر کشیدم

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

یه مصاحبه اتفاقی دیدم فکر کنم واسه کشور ترکیه بود از هر زنی میپرسیدن بدون تعارف میگفت نه هرگز نمیدم ...

عاشق تر نیستن خودشون رو در نظر نمیگیرن فداکار ترن ،  اون کسی ام که میگه 

اونم خیلی محترمه 

بدنش و سلامتیش مهمه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

خانوما راستشو گفتن.

ولی مردا دروغی گفتن آره .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

واقعا زنهای ایرانی عاشق‌ترند... هیچ کس مثل زنهای ایرانینیست.

زنان ترکیه شبیه زنان اروپایی شده روحیاتشون

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عاشق تر نیستن خودشون رو در نظر نمیگیرن فداکار ترن ، اون کسی ام که میگه اونم خیلی محترمه بدنش و سلام ...

بنظرم فداکار هم که باشی تا عاشق یه نفر نباشی نمیتونی یه تیکه از وجود و سلامتیتو بدی بهش شما فکر کن خیلی ادم فداکاری هم هستی یه ادم غریبه کلیه لازم داره نه شوهرت، نمیدی دیگه ، پس عشق لازمه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی