2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 68 پست
بله شاید دختره حماقت کرده باشه که اعتماد کرده به جنس نر ، اما همچنان بی گناهه و تنها بی گناه ماجرا ه ...

اون دختره قطعا از سادگی و ناآگاهی بوده ک گیر پسرای بی همه چیز افتاده ولی اون پسرا قطعا از ب یناموسیشون بوده اون کاری ک در حق ی دختر بی گناه کردن

ببین من یبار تاپیک گذاشتم ک یکی از همکلاسی هام مزاحمم میشه و این کاراش آزارم میده ی پرنسسعلی نینی سا ...

از بدترین ادمم که بگی یکی پشتش درمیاد 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نگفت هست ولی آدم باید مسئولیت انتخاب های زندگیشو گردنش بگیره

یعنی مسئولیت کسی که بهش تجاوز میشه گردن خودشه؟ 

خب مثلا خود من با یه ادم اشتباه تو زندگیم اشنا میشم باید همچین تقاصیو پس بدم؟ تنها اشتباه دخترا ساده بودنشونه اینکه گول میخورن 

من نگفتم که کاره تجاوز درستههه چرا متوجه نمیشییییی دارم میگم دختر باید حواسشو جمع کنه درست انتخاب کنه آدم زندگیش رو نمتونی همه چیزو بندازی گردن متجاوز بگی دختره خودش هیچ مشکلی نداشته

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

از بدترین ادمم که بگی یکی پشتش درمیاد

پسرا حتی‌همو نشناسن هم پشت همدیگه هستن و یکی‌از دیگری بدتر بقول خانم دکتر این هیولا های زشتو کی نگاه میکنه اخه هرروز قیافه هاشون بدتر میشه یعنی یکی از دیگری افتضاح تر😂

اون دختره قطعا از سادگی و ناآگاهی بوده ک گیر پسرای بی همه چیز افتاده ولی اون پسرا قطعا از ب یناموسیش ...

فقط میتونم بگم بیچاره زن و بچه این آدما 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اون دختره قطعا از سادگی و ناآگاهی بوده ک گیر پسرای بی همه چیز افتاده ولی اون پسرا قطعا از ب یناموسیش ...

اتفاقا پسرا خیلی بیشتر از دخترا آسیب میبینن هیچ شناخت کاملی از دخترا ندارن اکثرن و وابسته میشن و آسیب میبینن ولی دخترا اگه ندونن چه پسری میخوان تو زندگیشون باشه جداقل میدونن پسر مزاحم یا پسر خراب چجور آدمیه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

پسرا حتی‌همو نشناسن هم پشت همدیگه هستن و یکی‌از دیگری بدتر بقول خانم دکتر این هیولا های زشتو کی نگاه ...

🤣🤣

البته مشکل از جنسیتشون نیست 

اینجوری اتفاقا گناهشون کمتر میشه

معلوم نیست پدر و مادرشون کی بودن و تربیتشون کردن که این تفکراتو دارن

والا پدرای ما همیشه پشت دختراشونن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یکیش اره اگه دختره شکایت کنه که فک نکنم خیلی راحت گیرشون میندازن

چند سال پیش (زمان بلوتوث) یه کلیپ اینطوری پخش شد زنه التماس میکرد اسم مرده هم حسن بود به دوستاش میگفت زود باشین یکی یکی بیاین .‌.. کنید

خلاصه حسن گرفتن نگم که چه کردن باهاش

اینم باید شکایت کنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
یعنی مسئولیت کسی که بهش تجاوز میشه گردن خودشه؟ خب مثلا خود من با یه ادم اشتباه تو زندگیم اشنا میشم ب ...

امکان نداره پسر متجاوز اونم با رفیقای لاشی و مریض مثل خودش رو نتونی تشخیص بدی بگی از روی ساده بودنت بوده همچین چیزی نمیشه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

اتفاقا پسرا خیلی بیشتر از دخترا آسیب میبینن هیچ شناخت کاملی از دخترا ندارن اکثرن و وابسته میشن و آسی ...

بله دوست عزیز ما ننه آشوب هستیم هممون هم دعا نویس داریم قشنگ بهمون میگن پسر خراب کیه پسر خوب کیه ممنونم ازینکه اینقدر قانع کننده صحبت میکنی و البته منطقی متشکرم ازت👏🌺🌹🥀🏵🪷🌾🪻🌷🌻🌸🌼🌼

بله دوست عزیز ما ننه آشوب هستیم هممون هم دعا نویس داریم قشنگ بهمون میگن پسر خراب کیه پسر خوب کیه ممن ...

تازه تو نینی سایت حس ششمی ها میان و قشنگ بهمون میگن کدوم پسر خوبه کدوم بد 

توام برو عضو ددی سایت شو و از حس ششمی های اونجا بهرمند شو

من نگفتم که کاره تجاوز درستههه چرا متوجه نمیشییییی دارم میگم دختر باید حواسشو جمع کنه درست انتخاب کن ...

ای بابا بحس اصلا انتخواب اشتباه دختره نیست 

من دارم میگم گیریم یه دختریم اشتباه کرد چرا یه مرد یه پسر باید این اجازه رو به خودش بده که تجاوز کنه به دختری و یا خانومی 

اگه خیلی از خانواده ها یاد بدن به بچشون که قرار نیست دخترا بخاطر میل و اراده مردا رفتار کنن و قرار نیست اگه یه دختر یه اشتباه کرد تقاصش بدترین بلایی که میتونه سرش بیاد باشه 

شما فک کن مثلا خاهر خودت و تو خیابون خفت میکنن یه بلایی سرش میارن خدایی ناکرده

بعد بازم میگی خاهرت اشتباه کرده تقصیر خودش و انتخواب اشتباهش بوده؟