2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 68 پست
بله دوست عزیز ما ننه آشوب هستیم هممون هم دعا نویس داریم قشنگ بهمون میگن پسر خراب کیه پسر خوب کیه ممن ...

واقعا همینه دخترا مخصوصا دخترای الان از سن ۱۴ ۱۵ سالگی میبینن این چیزارو پسری که میاد دایرکت بخاد مخ بزنه توی خیابون متلک بندازه بخاد مزاحم بشه کلا طبیعت انسان اینجوریه پسرا میرن سمت دخترا دخترا که نمیرن سمت پسرا نمیتونی بگی من دخترم هیچ شناختی از پسرا ندارم شاید ندونی چه پسری میخای توی زندگیت داشته باشی ولی میدونی پسر خراب و داغون چجور پسریه

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نگو فقط براش دست بزن اون خیلی میفهمه😂👌👏👏👏👏

بله حتما یه دختر جواب رد بهش داده دلش خیلی شکسته از ظلم دخترا 💔🥲 نیست اخه درد شکست عشقی از تجاوز خیلی بیشتره...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اتفاقا پسرا خیلی بیشتر از دخترا آسیب میبینن هیچ شناخت کاملی از دخترا ندارن اکثرن و وابسته میشن و آسی ...

حق به جانب بودن هردو جنسیت باعث ناهنجاریه 

هم پسر بد هست هم دختر بد نمیشه گفت مقلا فلان مشکل تقصیر پسراس یا فلان مشکل تقصیر دختراس 

ولی مردای ایرانیو حجاب انقد پروشون کرده که مسئولیت پایین تنه اشونو گردن نمیگیرن اگه یه دختری یکم لباس ازاد بپوشه بهش متلک میپرونن گیر میدن که اره ما تحریک میشیم 

بله حتما یه دختر جواب رد بهش داده دلش خیلی شکسته از ظلم دخترا 💔🥲 نیست اخه درد شکست عشقی از تجاوز خ ...

دانلود اندکی تفکر 

دانلود اندکی عاطفه

دانلود اندکی انسانیت

دانلود اندکی عدم تعصب و 

دانلود اندکی از خیلی صفات انسانی 

که ۹۰ درصد مردا ندارن

چرت و پرت نگو حرف الکی تو دهن من نذار حوصله بحث با احمقایی امثال تو رو ندارم

جلل الخالق. نر داعشی از همجنساش دفاع میکنه و میگه چون دختره با پسر بدی دوست بوده حقشه گروهی بهش تجاوز بشه:///// 

جلل الخالق. نر داعشی از همجنساش دفاع میکنه و میگه چون دختره با پسر بدی دوست بوده حقشه گروهی بهش تجاو ...

نر داعشی باباته چرا مزخرف میگی من کی از پسره دفاع کردم ؟ گفتم دختره عقل و شعور داشته خودش انتخاب کرده توی اون محیط باشه تو نمیخاد برای دختره ناراحت بشی 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

نر داعشی باباته چرا مزخرف میگی من کی از پسره دفاع کردم ؟ گفتم دختره عقل و شعور داشته خودش انتخاب کرد ...

دختره رفته محیط خالی از انسان با ده پسر؟ کممم کسشر بگوووو. تک سلولی گوسفند کل دخترا و زنای ایران حداقل یکبار تعرض دیدن. وقتی هیچی حالیت نیست زر نزن 

دختره رفته محیط خالی از انسان با ده پسر؟ کممم کسشر بگوووو. تک سلولی گوسفند کل دخترا و زنای ایران حدا ...

باشه تو راست میگی اون دختره خیلی پاک و معصوم و بیگناه بوده اصلانم معلوم نیس چجوری یهو بین ده تا پسر دراومده بهشون فحش میداده هیچ قدرت اختیار و انتخابیم مثل اینکه نداشته قبلش احتمالا عقلم نداشته که تشخیص بده پسر بد و رو از خوب مشکل همش از پسراس

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫