2777
2789
صبررکن به خودت زمان بده ، درک میکنم منتظر موندن واقعاا سختهولی چاره اش قطعا خودکشی نیست

اخه بالاخره من که میدونم منم میرم جزو مرده ها یه بار خودکشی کردم نمردم مطمئنم این روند طی کنم به ۲۵ نمیرسم خودمو خلاص میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه بد بیاری پشت بد بیاری هی میگم یه روز خانوادم باهام خوب میشن میبینم نه هر روز اوصاع داغون

خداشاهده هرکی به هرنحوی گرفتاره

اول باید خودتو دوست داشته باشی

تا بقیه هم دوست داشته باشن

به خودت احترام بزار

به نعمتایی که خدا بهت داده احترام بزار

به احساسات احترام بزار

خانواده هام بعضیا واقعا بلد نیستن بعضیام گرفتارن زیاااد

ولشون کن

هوای خودت رو فعلا داشته باش

اصن خسته شدم از اینکه بخام راجب خودم واسه همه توضیح بدم اصن بقیه به درک اینکه خانوادم افکارشون مث غر ...

باور میکنی همه خانواده ها همینن؟ باید خودتو سر سخت تر کنی و خودتو جا کنی باخره خانوادتن دیگه درک نکنن ولی براشون مهمی به جاش  مثله بقیه که به ظاهر شاید درک کنن ولی اصلا براشون مهم نیستی بهترن که

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اخه بالاخره من که میدونم منم میرم جزو مرده ها یه بار خودکشی کردم نمردم مطمئنم این روند طی کنم به ۲۵ ...

خب اینکه نمردی یعنی وقت رفتنت نیست ، این افکارو از سرت بیرون کن

اگه خانوادت اذیت میکنن ازشون دور شو (خیلی از خانواده ها تازه ضررم میزنن به ادم)

اگه بیکاری حتما حتما شاغل شو حتی شده رفتگری

اولویتو بزار رو خودت  ، دوست، رفیق  و خانواده تو درجه های یعدی قرار دارن 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
خداشاهده هرکی به هرنحوی گرفتارهاول باید خودتو دوست داشته باشیتا بقیه هم دوست داشته باشنبه خودت احترا ...

بابا منه بد بخت حتی حق اینو ندارم با رفیقام برم بیرون گیر یه خانواده مذهبی با عقاید سنتی افتادم دارم نابود میشم جونیم رفت

بابا منه بد بخت حتی حق اینو ندارم با رفیقام برم بیرون گیر یه خانواده مذهبی با عقاید سنتی افتادم دارم ...

حق داری

شاید فکر میکنی بیرون همه دارن کیف میکنن و تو سرت کلاه رفته ولی واقعا اینطور نیست

رفیق کیلو چنده پسر خوب؟؟؟

چند سالته؟

بابا منه بد بخت حتی حق اینو ندارم با رفیقام برم بیرون گیر یه خانواده مذهبی با عقاید سنتی افتادم دارم ...

دیگه مادامی که با خونواده زندگی کنیم باید تو اجرای قوانین مختص به خونمون فرمانبردار باشیم

الانم سن شما خاص و بحرانی

جامعه م که خدا بده برکت

قبول کن یه سری حساسیت‌ها لازمه و کاملا طبیعی

خب اینکه نمردی یعنی وقت رفتنت نیست ، این افکارو از سرت بیرون کناگه خانوادت اذیت میکنن ازشون دور شو ( ...

نمیدونم واقعا دیگه مخم نمیکشه جز این سه حالت خارج نیس یا میمیرم یا تا اخر عمر عقده ای زندگی میکنم یا معتاد میشم 

منی که لب به سیگار نمیزدم مشروب نمیخوردم الان کارم به جایی رسیده این کارارو نکنم حالم اوکی نمیشه