2777
2789
دیگه نمیکشم

ولکن خدایی 

منم خیلی بهش فکر میکنم ولی اگه فردا اون معجزه ای ک دنبالش هستی بشه و تو دیگه اون زمان نباشی چی؟؟؟

کلی حسرت به دل میمونی نکنن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیر خودتو نکش

پسر همسایه ما یه هفته پیش بخاطر یه دختر خودشو خلاص کرد

امان از حال خونواده ش

خواهرش دوستمه میگه میاد تو خوابم لخت و کز کرده‌، میگه الان مرگم نرسیده بود و زااا ر میزنه

پروفایلت چه موده

قیافمم اکثرا همین شکلیه برا همین گزاشتم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ولکن خدایی منم خیلی بهش فکر میکنم ولی اگه فردا اون معجزه ای ک دنبالش هستی بشه و تو دیگه اون زمان نبا ...

چند ساله دمبال اون معجزه ام ولی سال به سال دارم فرو میرم

تنهای تنها شدم هبچ کس درکم نمیکنه

خودت خودتو درک کن

به خودت حق بده ناراحت باشی

به خودت نق بده عصبانی باشی

اصلا هیچکس هم درکت نکنه

خودت؛ فقط خودت رو دریاب

راه طولانی مونده

شاید بیشتر قشنگیاش جلوتر باشه

این فرصت رو به خودت بده

تنهای تنها شدم هبچ کس درکم نمیکنه

واقعا ب هیچ جات نباشه 

بعد اینکه اون هیچ کس فقط اون آدمای دورت بوده نه تمام آدمای جهان 

و اینکه آدم فقط باید خدا درکش همین کافیه بقیه ب درد لای جرزم نمیخورم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چند ساله دمبال اون معجزه ام ولی سال به سال دارم فرو میرم

صبررکن به خودت زمان بده ، درک میکنم منتظر موندن واقعاا سخته

ولی چاره اش قطعا خودکشی نیست

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
خودت خودتو درک کنبه خودت حق بده ناراحت باشیبه خودت نق بده عصبانی باشیاصلا هیچکس هم درکت نکنهخودت؛ فق ...

اخه بد بیاری پشت بد بیاری هی میگم یه روز خانوادم باهام خوب میشن میبینم نه هر روز اوصاع داغون

واقعا ب هیچ جات نباشه بعد اینکه اون هیچ کس فقط اون آدمای دورت بوده نه تمام آدمای جهان و اینکه آدم فق ...

اصن خسته شدم از اینکه بخام راجب خودم واسه همه توضیح بدم اصن بقیه به درک اینکه خانوادم افکارشون مث غریبه هاس زجرم میده