2777
2789
عنوان

کنار مادرم احساس امنیت نمی‌کنم…

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 16 پست
بله کاملا درک میکنم چی میگی ولی شرط آسیب پذیری کم تو این بود که اون خواهر یا برادرت عملکردش در مقابل ...

آره…

اتفاقاً مادرم باردار هم شد اما بچه‌ش از بین رفت

حتی عمر منم به این دنیا نبود دکتر به مادرم گفته بود بچه‌ت مرده و مادرم رو فرستاده بودن برای سقط جنین حتی توی سونوگرافی هم زنده نبودم و خلاصه مادرم می‌ره اتاق عمل که یکی بهش می‌گه بچه‌ت زنده‌ست‌ (مامانم میگه دیگه اون پرستار رو هیچوقت ندید و احتمال میده که فرشته بوده) بعد دوباره می‌‌ره آزمایش و این‌ ها که می‌بینه من زنده‌ام

京香水月

آره…اتفاقاً مادرم باردار هم شد اما بچه‌ش از بین رفتحتی عمر منم به این دنیا نبود دکتر به مادرم گفته ب ...

الهی عزیزم ان شالله عمر طولانی همراه با سلامتی داشته باشی

الان تنها دوتا کاری که میتونی بکنی اینه 

اولیش رو تحصیل و کار و‌شغل خودت به شدت تلاش کن و کم وقت آزاد برا خودت بذار. سالها بعد نتیجه شو‌متوجه میشی

یکی هم به هیچ وجه نذار داروهای مادرت قطع بشه و‌چکابهاشو ببر مرتب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.