2777
2789
عنوان

امشب دوگرم طلا خریدم شد سیزده ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 132 پست
اگه دارین ماشین نفروش ما نداشتیم پیاده بودیم چون اگه بفروشی دیگه نمیشه خرید

دوتا ماشین داریم .منم همین گفتم بهش که نمیشه دوباره خرید من چندین سال پیش خریده بودمش ۴میلیون این همه سال توهیچ کدوم از مشکلات نفروختم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا ماشین داریم .منم همین گفتم بهش که نمیشه دوباره خرید من چندین سال پیش خریده بودمش ۴میلیون این هم ...

بهترین کارو میکنی وقتی واجب نیست چرا بفروشی لحظه ب لحظه داره گرون تر میشه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ای خدااااا 🧿🥹❤️اسباب بازی و عروسک فوق العاده گرونه طلا سرمایست و لطف بزرگی میکنی در حقش واقعا❤️

دقیقا منم میگم پس انداز برا ایندش چیه هی پول الکی بدی لباس کفش.ولی اینک از طلا اصلا خوشحال نشد بخدا چنتا مغازه طلا فروشی رفتیم هیچی پسند نمی‌کرد می‌گفت زشتن ..اینم با کلی به به چه چه منو باباش خرید وگرنه مورد پسندش‌ واقع نشد😁 

طلا هر روز داره گرون تر میشه واقعا دیگه توان خرید نیست

آره من پارسال همه طلاهامو فروختم برا پول پیش خونه شوهرم گفت به زودی برات میخرم دوباره حالا اینقدر طلا گرون شده که دیگه حرفشم نمیزنه این وان یکاد هم که خریدم برا پسرمه با پول خودش خریدم

من خودم هیچی ندارم همرو واسه ماشین فروختم 😭 الانم نمیتونم بخرم دیگه حتی ماهی 40هم درامد داریم ولی ب ...

ناراحت نباش باز خوب بوده داشتین فروختین دادین ماشین بازم داریشون ....همه چی گرون شده از لباس بگیر تا خوردو خوراکو وسیله و طلاام ک باید بگی خدافظ طلا دیدار ب قیامت...باز شما خوبع ازدواج کردین بخدا ما چیکار کنیم با این وضع گرونی و توقعات بالا محررردی تا کیییی بخدا نمیشه ادم یبارم تصور میکنه ک بچشو ببینه و چ شکلیه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

هرجور حساب کنیم بازم میندازن بهمون این طلا فروشا

سایتا و برنامه های محاسبه طلا هستن

قیمت طلای خام و درصد اجرت و مالیات اینارو

بهش میدی دقیق حساب میکنه

من همیشه چک میکنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بازم ماشالا به توما بعد از ۱۸سال زندگی تازه خونه خریدیم از زیر صفر شروع کردیمآفرین به این درک و شعور ...

ممنون دیگه ماهن ادمیم زنم دلش ب این چیزا خوشه طلایی ،بچه ای ،محبت وسوپرایز و...ی گلم بخری واسش واسه خونه بخدا عین پروانه دورش میچرخه روحیشون لطیف دیگه ...متوجه نشدم خونه پدرتون خریده یا ازدواج کردین خودتون خریدن باز خداروشکر خریدن ی سقفی بالای سرتونه

ممنون دیگه ماهن ادمیم زنم دلش ب این چیزا خوشه طلایی ،بچه ای ،محبت وسوپرایز و...ی گلم بخری واسش واسه ...

بله بله درسته

همینی که شما میگی

زن به ی کلام محبت آمیز هم دلش خوش میشه

خودمون خونه خریدیم 

شکر

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
دقیقا منم میگم پس انداز برا ایندش چیه هی پول الکی بدی لباس کفش.ولی اینک از طلا اصلا خوشحال نشد بخدا ...

من میخواستم تولد بگیرم همه رو دعوت کنم حدود ده تمنی هزینش میشد گفتم ولش میدم طلا براش میخرم  

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
هرجور حساب کنیم بازم میندازن بهمون این طلا فروشا

صددرصد شک نداشته باشین ولی اگه زمانی پولدار شدین ب امید خدا خاستین طلا بخرین فقط نگین دار نخرررین ازاونور بخری پولی حساب میشه ولی وقتی ک بفروشین کم میکنن نگینارو🤦‍♂️سود ینی این...ببخشید چی خریدن با ۱۳تمن یادم رفت الان فک کنم با اجرت میشه۵تمن ۲گرمو چند سوتی خریدین هر چی بوده