صباحالخیر مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 عنوان امشب دوگرم طلا خریدم شد سیزده ملیون | مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 132 پست تولد دخترم بود هزینه جشن تولد ومهمونیو یکمم گذاشتم روش گفتم طلا براش بخرم یه النگو دوگرم و ۳۱۰سوتی خریدم شد ۱۳ملیون دیگه واقعا طلا داره ب رویا ها میپیونده 😑 وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸ امروز | 00:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگیلا عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 53 دست دوم نمیفروشن دیگه کلا حذفش کردن فک کنم نه بابا میفروشن نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 بخدا خجالت میکشم دست زنمو ببینم خالی باشه خب دیگه زنه دوسداره اول زندگی ذوقش کور بشه بدرد نمیخوره... ... من خودم هیچی ندارم همرو واسه ماشین فروختم 😭 الانم نمیتونم بخرم دیگه حتی ماهی 40هم درامد داریم ولی باز نمیشه خرید وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 7850 قبل عید منم سی گرم واسه ماشین فروختم الان هیچی ندارم انشالله دوباره میخری چرخ ماشین براتون بچرخه برای من ۴۷گرم ماشین شوهرمم خوبه هرچی میشه یقه اونو میگیره.الانم قهر کردخوابید فدای سرم
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 نه بابا میفروشن اخه من چندین جا پرسیدم گفتن دیگه مجوز نداریم دست دوم بفروشیم جمعش کردن وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 764 هیچی بابا.نگه میدارم تو درو همسایه نشونش میدم ک پسراشون عاشقم بشن تبلیغ ازدواج بود(شوخی)والا وضع شما از ما بهترا مجردی ۲۰کرم داری افرین نگهدار نفروش آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
shabaftabi عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 4167 عروسکم بخر براش🥹 وایی پریشب رفتم کل خیابون زیر پا زدم یه کف دست عروسک گفت ششصد اونم پسند نکرد میگفت لباسش تور ندارع 😁
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 انشالله دوباره میخری چرخ ماشین براتون بچرخه برای من ۴۷گرم ماشین شوهرمم خوبه هرچی میشه یقه اونو میگیر ... اگه دارین ماشین نفروش ما نداشتیم پیاده بودیم چون اگه بفروشی دیگه نمیشه خرید وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
۰tiara عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 185 خب هفت درصد حساب کرد البته بدون مالیات مالیات جدا نوشته تو فاکتور اجرت را ۱۵ درصد برات زده. اگر طلا گرمی ۴۵۰۰ بوده با وزنی که گفتی.
الهامتونممم عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 6349 بخدا خجالت میکشم دست زنمو ببینم خالی باشه خب دیگه زنه دوسداره اول زندگی ذوقش کور بشه بدرد نمیخوره... ... بازم ماشالا به توما بعد از ۱۸سال زندگی تازه خونه خریدیم از زیر صفر شروع کردیمآفرین به این درک و شعور بالات هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 اجرت را ۱۵ درصد برات زده. اگر طلا گرمی ۴۵۰۰ بوده با وزنی که گفتی. خب گفت مالیات جدا نوشتم تو فاکتور زده مالیات و اجرتو وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
nazi_fara_beautyپیجم عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 189 وایی پریشب رفتم کل خیابون زیر پا زدم یه کف دست عروسک گفت ششصد اونم پسند نکرد میگفت لباسش تور ندارع ... ای خدااااا 🧿🥹❤️اسباب بازی و عروسک فوق العاده گرونه طلا سرمایست و لطف بزرگی میکنی در حقش واقعا❤️ سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰 ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم. تهران هستم پیجم: Nazi_fara_beauty
۰tiara عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 185 من دیشب یه وان یکاد با وزن 2گرم و 940سوت خریدم 13700 خوب خریدی مبارک باشه
صباحالخیر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 9758 من دیشب یه وان یکاد با وزن 2گرم و 940سوت خریدم 13700 طلا هر روز داره گرون تر میشه واقعا دیگه توان خرید نیست وزن اولیه ۶۵ وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۵۸
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 764 چه فرقی داره تو اون مغازه کع من خریدم همه کارها همه نوع هرطرح فقطوفقط باسود ۸ یا۷ درصد دارا خب اجرت التگو نسبت ب گردنبندو ...کمتره بخدا واسه خرید ک فرقی نداره فک کنم واسه فروش اجرت کمه آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...