2777
2789
عنوان

امشب دوگرم طلا خریدم شد سیزده ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 132 پست
۱۰۰م با صد تمن میخای چیکار کنی ک این همه خوشحالی ...بفکر ماهم باااش😂

حالا توام برا زنت طلا نخری چیزی نمیشه 😅 ماکه نداریم چی شده

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
خیلی زیاد گرفته اجرت نهایت تا ۳۵۰ درهرگرم من دیروز النگو خریدم درهرگرم ۳۲۷ هزارتومان

اجرت النگو کمتره 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکش باشه ..من پول قلک‌ دخترمو‌ با یه مقدار خودم گذاشتم یه پلاک زنجیر خریدم براش دو گرم خورده آیی ...

ممنونم عزیزم منم خواستم پلاک زنجیر بگیرم پشیمون شدم النگو گرفتم چون میدونستم گمش میکنه هرچند اینم جاهای شلوغ نمیندازم براش کلا واسه ایندش جمع میکنم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
مبارکش باشه ..من پول قلک‌ دخترمو‌ با یه مقدار خودم گذاشتم یه پلاک زنجیر خریدم براش دو گرم خورده آیی ...

عروسکم بخر براش🥹

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
خیلی زیاد گرفته اجرت نهایت تا ۳۵۰ درهرگرم من دیروز النگو خریدم درهرگرم ۳۲۷ هزارتومان

دست دوم خریدی حتما

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟

بعد شوهرمن میگه سینه ریزت بفروش من ماشینم عوض کنم .تمام دق ودلیل این مرد شده این سینه ریز

قبل عید منم سی گرم واسه ماشین فروختم الان هیچی ندارم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ممنونم عزیزم منم خواستم پلاک زنجیر بگیرم پشیمون شدم النگو گرفتم چون میدونستم گمش میکنه هرچند اینم جا ...

منم اصلا نمیندازم حتی گوشوارهاشم‌ پارسال درآوردم چون دوبار تو باشگاه انداخته بود بچها براش پیدا کردن

حالا توام برا زنت طلا نخری چیزی نمیشه 😅 ماکه نداریم چی شده

بخدا خجالت میکشم دست زنمو ببینم خالی باشه خب دیگه زنه دوسداره اول زندگی ذوقش کور بشه بدرد نمیخوره....تا خونه ساختم دور هندوستانو قدم زدم الانم ی دور دیگه باید برم واسه طلا و عروسی و....وایلا ازدواج سخت شده واقعا کسی میلی نداره اینقدر ناامیدن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...