2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده ی فامیل پولدارتون نداری شما رو ب روتون بیاره😔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 65 پست
خدا نکنه عزیزم ببین بزارشون کنار کاری که من کردم کسی که به من اینجوری میگفت و میگه برادرمه اما گذاشت ...

میدونی طرف شوهر خواهرمه 

خواهرم  بیچاره تاحالا رفتار یا کاری نکرده ک من ناراحت بشم دلم نمیخواد رابطم باهاش بهم بریزه لما شوهرش بیشعور و بی ذاته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از اقوام شوهرم با یکی دیگه اینطوری بود!جلوی همه خجالتش میدادالان بشدت پولدارن بشدت!ولی آرامش ندا ...

اوهوم آره اینام آرامش ندارن ولی خب کاش خدا ی جا نداری رو میچشوند بهشون

آخه میدونی عزیزم از اینجا میسوزم ک این آقا هم معلمه مثلا فرهنگی هم مذهببی ب شددت و ی جورایی خوبه فام ...

خب چرا انقدر برات مهمه که منتظر باشی خدا به سرش بیاره؟!

رها کن

نچسب به اینجور چیزا

وقتی اینجوری گفت، پیش خودت بگو خب یه ادم فاقد درک و شعور یه چیزی پروند. من چرا حتی یه ثانیه باید خودمو ناراحت کنم به خاطر حرفش؟!

بعدشم فرهنگی و مذهبی چه ربطی به داشتن شعور داره؟!

والا جراحا و استاد دانشگاهای تاپ هم بیشعور توشون کم نیست

شما کسی هستی که برای خودت ارزش قائلی و عزت نفس درونی داریتبریک میگم

ممنونم مهربونم شما لطف داری عزیز دل   

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
خب چرا انقدر برات مهمه که منتظر باشی خدا به سرش بیاره؟!رها کننچسب به اینجور چیزاوقتی اینجوری گفت، پی ...

میدونی چون فشار رو من و همسرمه از لحاظ اوضاع مالی بعد حرف این میشه نمک رو زخم بار اول و دومشم نیست ک

ماهم هروقت خونش رفتیم حتما ی چیزی بردیما

اما تصمیم گرفتم این دفعه دعوت کرد نرم ؟ب نظرت کارم درسته یا تازه خوشحال میشه ک موفق شده مارو ناراحت کنه؟

از این جهت گفتم ک آدم از آدمای اینجوری امتظار این رفتارا رو خ کمتر داره

من تا دلت بخاد این حرفا شنیدم.. مطمینم به اندازه من نشنیدی.. بچه بودیم ابتدایی.. بعد با یه دختره دعو ...

آخخ خدا جونم چقدتو صبوری 

چقد بنده هات بی ظرفیتن...

آره خوبه مردنمون یکیه

اوهوم آره اینام آرامش ندارن ولی خب کاش خدا ی جا نداری رو میچشوند بهشون

عزیزم به نظر من منتظر نباش تا خدا نداری رو حالی اینا کنه هر چند معتقدم کارما وجود داره از ماست که برماست ولی بهش فک نکن رها کن خودتو دو حالت هست یا بزاری کنار که میگی نمیشه به خاطر خواهرت یا اینکه رها کن خودتو از چرندیات یه یاوه گو و تهی مغز 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
اره حالا میدونی خودشونو کشتن یک شغل دولتی دارن یک ماشین ششصدی و یک خونه اصلا دومیلیاردی

اووه

نه بابا این طرف دوتا خونه داره دوتا باغ و ...

من ذره ای چشم نداشتم و حسودی نکردم برا مالشون خدا بیشتر بده ولی این دل شکستناشون ایشالا ک تاوان بدن

تازه طرف حدود ۵ ساله ورق زندگیش برگشت تا قبلش ی خونه داغون و هیچی

عزیزم به نظر من منتظر نباش تا خدا نداری رو حالی اینا کنه هر چند معتقدم کارما وجود داره از ماست که بر ...

میدونی اصن جالب اینجاس طرف نداری رو چشیده چن سالیه ب مال و منال رسیده و خودشو گم کرده

آره راس میگی ولی دفعه بدی بی جواب نمیزارم‌بمونه

میدونی چون فشار رو من و همسرمه از لحاظ اوضاع مالی بعد حرف این میشه نمک رو زخم بار اول و دومشم نیست ک ...

بله میدونم

ادم وقتی یه چیزیو نداره، حتی حرف ساده دیگران رو هم به خودش میگیره چه برسه به اینکه مستقیما به ادم چنین چیزی بگن

عزیزم شما چرا دنبال ثابت کردن خودت به ایشونی؟

فکر میکنه پول ندارین؟ خب فکر کنه! 

خودشو بالاتر میبینه به واسطه پولش؟ خب بالاتر ببینه.

این وسط شما چرا وارد فاز رقابت با ایشون و رو کم کنی ایشون و انتقام خدا از ایشون شدی؟

متوجهی چی میگم عزیزم؟ شما ارزشی برای آرامش خودت و همسرت قائل نیستی. مدام تو فکر اینی که اگه من اینکارو بکنم یا نکنم، اون چی فکر میکنه؟! 

اصلااااا مهم نیست اون چی فکر میکنه در مورد شما! اصلا مهم نیست!

من جای شما بودم کلا از استراتژی دوری و دوستی استفاده میکردم

روابط فامیلی و دوستانه، برای آرامش و حس خوب گرفتنه.

هر زمانی که یه رابطه باعث شد شما دچار حس بد و خودخوری بشی، همونجا اون رابطه باید کات بشه

حالا چون شما فامیلی، نمیشه کات مطلق بشه. همون دوری و دوستی رو استفاده کن