2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده ی فامیل پولدارتون نداری شما رو ب روتون بیاره😔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبب خجالت نمیکشی؟چی میگی جوابشون وقتی ب روت میارن؟

سال۸۱زن دایی بزرگم که خیلیم پولدار بودن به مامانم گفت برات یه قواره پارچه میخرم پدرم فوت شده بو و اوضاع مالیمون بد بود چند وقت بعد یه لباس خودش که پاره بود و با دست پینه کرده بود برای مادرم فرستاد ماهم پسش فرستادیم دختر داییم گفت از دماغ فیل افتاده ها

گذشت ما ازدواج کردیم همگی حالا منو خواهرم از دختر دایی هام اوضاع زندگیمون الحمدلله بهتره 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

در جواب میگفتی فکر نمیکنم هر کسی درک کنه چون درک یه سری مسائل دل بزرگ میخواد که نصیب هر کسی نمیشه

وگرنه خیلیا هستن توان مالی دارن ولی کوچکترین لذتی ازش نمیبرن چون کسی که از زندگیش لذت ببره دیگه در حال تخریب بقیه نیست

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
در جواب میگفتی فکر نمیکنم هر کسی درک کنه چون درک یه سری مسائل دل بزرگ میخواد که نصیب هر کسی نمیشهوگر ...

میدونی شات گرفتم از جوابت مرسی کاش ی بار دیگ بگه همینو بش میگم چون این طرفم همینه فقط جمع میکنه لذت نمیبرخ

هععی این طرف دفعه اولش نیس ک دل میسوزونه اما خدا قربونش برم روز ب روز کیسشو پرتر میکنه تا بیشتر فخر ...

من تا دلت بخاد این حرفا شنیدم.. مطمینم به اندازه من نشنیدی.. بچه بودیم ابتدایی.. بعد با یه دختره دعوا کردم کلاس اول یا دوم زدم تو گوشش گوشوارش گم شد خب بچگی چیزی حالیمون نبودکه گریه که بگردید دنبال گوشوارم.. به من میگف خانوادت گدا هستن پول گوشوارمو نمیتونن بدنا.. ببین تو اوج بچگی بهم گفت.. از بچگی تاالان.. میگن بازم.. از درون داغون شدم ولی چه میشه کرد فردا پولدار وفقیر تو دومتر قبر میخابیم 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
هوووم اما این کاری ب حرف من نداشت منم اینو نمیگفتم ی جور دیگ آخر حرفشو میزد سالی ی شام میده عقده شده ...

خب عزیزم ایراد کار اینجاست که شما بیش از حد رو ایشون فوکوس کردی

از ادم فاقد شعور انتظار داشتن شعور داری. انگار از یه آدمی که دو تا پا نداره، انتظار داری وقتی اومدی جلو پات بلند شه و اگه نشه ناراحت میشی!

نمیشه که!

نداره! شعور و انسانیت نداره

شما که عقل داری و منطق و شعور درک این چیزا رو داری، چرا اصلا حرف اون ادم برات مهمه؟ 

ما یه آشنا داشتیم. این خانواده از نظر مالی ضعیف بودن ولی انقدر باوقار و عالی و بزرگمنشانه رفتار میکردن که اصلا همه برای رابطه باهاشون سر و دست میشکستن

اصلا اوضاع مالیشون، ضعف ایجاد نکرده بود براشون. چون از درون غنی بودن و انرژیشو به اطراف هم میدادن

خودم هیچی ب درک بمیرم واسه شوهرم ک مرده و خورد میشه

خدا نکنه عزیزم 

ببین بزارشون کنار کاری که من کردم کسی که به من اینجوری میگفت و میگه برادرمه اما گذاشتمش کنار چون پنج سال حرف زد بهم و سکوت کردم نگاه بالا به پایین ... اما دیگه خیلی وقته گذاشتمش کنار 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
میدونی شات گرفتم از جوابت مرسی کاش ی بار دیگ بگه همینو بش میگم چون این طرفم همینه فقط جمع میکنه لذت ...

امیدوارم خدا آرامش و ثروت بی پایان بهت بده عزیزم 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
خب عزیزم ایراد کار اینجاست که شما بیش از حد رو ایشون فوکوس کردیاز ادم فاقد شعور انتظار داشتن شعور دا ...

آخه میدونی عزیزم از اینجا میسوزم ک این آقا هم معلمه مثلا فرهنگی هم مذهببی ب شددت و ی جورایی خوبه فامیل و حانواده

بعد اینقدر بی درک و بیشعور ولی من خیلی دلم میخواد خدا ب سرش بده