2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 127 پست
ازش بخواه خودش و جنمش رو نشون بده بگو تمام این مسائل رو حل کن با خانواده ها صحبت کن شرایط نرمال کن ا ...

من ابن دو روز حتی نگاهش نمیکردم ازش میترسم پیشش استرس دارم اما فقط دلم براش میسوزه گریه میکنه هم حالمو بد میکنه که یه مرد اونطور مثل خانم گریه کنه هم اینکه دلم میسوزه اخه خانوادش اذیتم میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوشحال نیستن اما خیلی مغرور و خودشونو بالا میگیرن بذ دله بهم اعتماد نداره اصلااااا همش میگه دروغگ ...

واقعا بهت گفت"باید مواظب باشم آبرومون رو نبری"!!!!این دیگه آخر توهین و تهمت هست!

فکر کردم دوست بودین حالا بهت شک دارند و بد طینت شدند ،خدا لعنتشون کنه که باعث ناراحتیت شدند دیدی درس ...

اره اذیتم میکنه بهم خیلی بی اعتمادی میگه چند ثانیه مکث کردی بعد جوابمو دادی پس داری دروغ میگی افسرده کلا دارم باهاش افسرده میشم استرسی شدم

مادرشوهر فولاد 😐چه شوهر بی عرضه ای!!!حجاب شما به مادرش چه ربطی داره !!من بودم اصلا باهاش حرف نمیزدم ...

اره ازش بدم اومد حیلی بهش احترام گذاشتم حیلی باهاش خوب یودم خودشو نشون داد

خانوادش پسرشون اذیت میکنن

خودش از خانواده صد پله بدتره

شما صدتا تاپیک زدی همه بهت گفتن نامزدت بیماره

سر هر تکون‌خوردنی فحاشی و توهین و تهمت براهه

باز نشستی داری فکر می کنی یه وقت غصه نخوره گریه نکنه 

مگه اشکای اون‌مرواریده؟

و خدا برای من کافیست.....
اره واقعا

ولی ادم شگاک و بد دل درست شدنش خیلی سخته یاشاید هم غیرممکن. درکل برا ی کم گریه کردن و ناراحت شدنش نمیخاد عذاب وجدان بگیری و احساسی عمل کنی حتما با ی مشاور خوب صحبت کن و با چیزایی ک دیپی و شنیدی و میدوتی بهترین راه رو انتخاب کن حتی اگه اون راه طلاق باشه الان راحد شی بعض اینه بری فردا ی بچم گیرت بیاد بعد بیا و درسش کن

یعنی در واقع یه آدم پارانوییده!به زمین و زمان شک داره همه بدن همه دروغگوئن همه میخان ازش سو استفاده ...

شکاک هست مشاور بهم گفت این آدم خسیس هست رو نکرده

میگه چند ثانیه تو پاسخ سوالم مکث کردی پس فکر کردی که ببینی چه دروغی بگی

مشاور رفتیم اولش گفت نه نمیشه جدا شین تهدیدش کردن زنگ زده میگع فرصت بده

ببین این آینده خودته!!

آنقدر وقیح و دریده است که رفته مشاورم تهدید کرده!

بری زیر سقفش باید هر روز کتکم بخوری

و خدا برای من کافیست.....