2777
2789
عنوان

عادیه همین چند قلم بشه یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 127 پست
مبارکش باشه عزیزم،خیلی قشنگن،این دستکش و جورابا گرونن

باز دستکش قیمتش معقول شد ۳۰۰ این همه حرصم ازاین کش ها هست تازه کلی کش جینگولی خوشگل داشت نخریدم جون دخترم فورا گم میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
باز دستکش قیمتش معقول شد ۳۰۰ این همه حرصم ازاین کش ها هست تازه کلی کش جینگولی خوشگل داشت نخریدم جون ...

اسی قبل تر گفتم فک کنم ندیدی

این کش مو بسته ایا گرون شدن من دوتا شو گرفتم ۱۴۸ از همچین فروشگاهی ک تنوع دارن 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همین رو میکم الان مثلا اگر هرچی پول برا پالتو میدادم مهم نبود اما کش خیلی زور داره تاره به ...

حالا تجربه شد دیگه از ۱۰۰متری اون فروشگاه رد نشین😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اسی قبل تر گفتم فک کنم ندیدیاین کش مو بسته ایا گرون شدن من دوتا شو گرفتم ۱۴۸ از همچین فروشگاهی ک تنو ...

اهان شاید ولی به نظرم بازم ارزش نداره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حالا تجربه شد دیگه از ۱۰۰متری اون فروشگاه رد نشین😁

چقدرم سود داره 😅 گفتم برم یه مغازه بزنم برم از ابن چیزا بیارم بفروشم

اهان شاید ولی به نظرم بازم ارزش نداره

ببین گرونه ولی رنگای پاستیلیش واقعا دل ادمو میبره

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

ببین گرونه ولی رنگای پاستیلیش واقعا دل ادمو میبره

اره 

آنقدر چیزای خوشگل داشت من نخریدم چون دخترم نمیتونه مراقبت کنه گم میکنه 

هرچی هم دنبال پالتو گشتم پیدا نکردم اصلا پالتو‌ نبود همش در حد بارونی و کت قشنگم نبودن 

اره آنقدر چیزای خوشگل داشت من نخریدم چون دخترم نمیتونه مراقبت کنه گم میکنه هرچی هم دنبال پالتو گشتم ...

من یه دوتاا بارونی جدیدا گرفتم تاپیک خریدمو نگاه بنداز میتونی ایده بگیری برا خریدت عزیزم❤️ همچین چیزایی الان بیشتر انلاین شاپ و فروشگاه ها دارن دوس داشتی سفارش بده حضوری اصلا چیز خوب گیر نمیاد

من یه دوتاا بارونی جدیدا گرفتم تاپیک خریدمو نگاه بنداز میتونی ایده بگیری برا خریدت عزیزم❤️ همچین چیز ...

باورت میشه مدام دارم اینستارو زیرو‌ رو می‌کنم بازم چیز خوب پیدا نمیکنم نمی‌دونم من سخت پسند شدم یا جنس ها بدترکیب شدن  

می‌رم میبینم عزیزم تاپیکتو

باورت میشه مدام دارم اینستارو زیرو‌ رو می‌کنم بازم چیز خوب پیدا نمیکنم نمی‌دونم من سخت پسند شدم یا ج ...

چطور سبک هایی میپوشی

من خیلی اهل خرید انلاینم میتونم چند تا پیج بهت معرفی کنم فقط بدونم چطور سبکی میپوشی

کلاسیک ، اسپرت،...

چطور سبک هایی میپوشیمن خیلی اهل خرید انلاینم میتونم چند تا پیج بهت معرفی کنم فقط بدونم چطور سبکی میپ ...

ببین این کت های مدل بوفالو دیدی چرم هست مثلا اونارو دوست دارم 

بارونی سفید یا شیری 

بعد سبک خاصی مدنظرم نیست فقط بدلم بشینه کافیه بلندم نمیپوشم کوتاه 

آدرس پیج هارو بذاری لطف کردی ❤️

باز دستکش قیمتش معقول شد ۳۰۰ این همه حرصم ازاین کش ها هست تازه کلی کش جینگولی خوشگل داشت نخریدم جون ...

قیمت دستکش خیلی خیلی مناسب بوده،البته کش هاهم حداقل پنجاه تومن هستن،

مبارکش باشه قشنگن😍

ببین این کت های مدل بوفالو دیدی چرم هست مثلا اونارو دوست دارم بارونی سفید یا شیری بعد سبک خاصی مدنظر ...

اتفاقا عزیزم ونوس مد کت بوفالو موجود کرده بود فقط نمیدونم الان موجود هست یا نه حتما یه چکی بکن بنظرم ونوس مد اون چیزایی ک مدنظرته رو میتونی پیدا کنی) استوریهای ونوس مد رو برا موجودی چک کن چون سریع ناموجود میشن (

ولگا گالری هم خوبه

ست لند

وست گالری

یه پیجی هم هست کت های مجلسی و سوزن دوز بسیار شیکی داره الان پیداش نکردم وقتی دیدم پیجشو شات میگیرم میزارم برات