2777
2789
عنوان

عادیه همین چند قلم بشه یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 127 پست
ببین مهم نیست ‌‌پولش اما برام سوال چندتا کش و جوراب چرا باید بشه یک میلیون

تو میگی پولش مهم نیس ،منم همینو میگم یکی دیگه هم میاد اینو میگه ،،پس قشر ضعیف چی میگه ؟با این حرفامون و‌کارامون دیگران تشویق به گرون فروشی میکنیم 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

خریدای شما تو گرون ترین پاساژای شهر ما حدود ۶۰۰الی ۷۰۰ درمیاد

اونم یه شهر کوچیک وقتی شما میری از یه پاساژ لاکچری تو تهران خرید میکنی یک تومن نباید خیلی تعجب آور باشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو میگی پولش مهم نیس ،منم همینو میگم یکی دیگه هم میاد اینو میگه ،،پس قشر ضعیف چی میگه ؟با این حرفامو ...

خب میگم که آدم برا بعضی چیزا پول بده هرچی دلش نمیسوزه اما برا جوراب و کش من خدایی بهم فشار اومد حالا همسرم عین خیالش نیست من ولی بهم فشار اومد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خریدای شما تو گرون ترین پاساژای شهر ما حدود ۶۰۰الی ۷۰۰ درمیاداونم یه شهر کوچیک وقتی شما میری از یه پ ...

همین چندتا کش و حوراب و دستکش ؟ والا چی بگم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب میگم که آدم برا بعضی چیزا پول بده هرچی دلش نمیسوزه اما برا جوراب و کش من خدایی بهم فشار اومد حالا ...

منم جات بودم ناراحت میشدم 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

باید یاد بگیری 

اینجور مواقع تو معذورات قرار نگیری

حتی اگه دم صندوق هم فهمیدی قیمت غیر معقوله بگو ممنون نمی خوامشون

ناراحت نشی ولی واقعا انداختن بهت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دستکش که خرید ی حدود ۳۰۰تومنه بقیه رو هم ۶۰تومن چه خبره

دقیقا. دستکش شد ۳۰۰ جوراب بقیه برا جوراب و کش آنقدر شده 🙁

باید یاد بگیری اینجور مواقع تو معذورات قرار نگیریحتی اگه دم صندوق هم فهمیدی قیمت غیر معقوله بگو ممنو ...

خودمم میدونم تا کجا کردن تو پاچمون چون جنس کش ها واقعا خاص نبست تو حراجی گوشه خیابون اگر به زور ۶۰ تومان باشه

واقعا اکثرا نمیفهمید یا خودتو رو به نفهمی می‌زنید چسبیدیم به یه کش مو و جوراب و اون دستکش رو تو تصویر نمیبینید الان یه جفت دستکش لاتکس ۱۰۰ تومنه چه برسه به دستکش موهر بچگونه.زیاد سخت نیست اونایی که باور نمیکنن احتمالا نمیدونن تهران کجاست و قیمت‌ها چه جوریه

همین چندتا کش و حوراب و دستکش ؟ والا چی بگم

متاسفانه شرایط اینجوریه دیگه☹راستش من هیچ وقت دلم نمیاد انقد پول بدم پای جوراب و کش مو اکثر خریدام از پاساژای گرون قیمته ولی این موارد رو همیشه از جایی میخرم که قیمت مناسب باشه 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

واقعا اکثرا نمیفهمید یا خودتو رو به نفهمی می‌زنید چسبیدیم به یه کش مو و جوراب و اون دستکش رو تو تصوی ...

عزیزم دستکش شد ۳۰۰ یعنی ۷۰۰ تومان پول همین کش ها و یه جفت جوراب شده 

خودمم میدونم تا کجا کردن تو پاچمون چون جنس کش ها واقعا خاص نبست تو حراجی گوشه خیابون اگر به زور ۶۰ ت ...

اشکال نداره اینا همه ش تجربه ست

بارها برای من این این اتفاق افتاده

دم صندوق پس دادم

فقط یادمه پارسال برای دخترم لوارم التحریر گرفتم از شهر کتاب نیاوران جامدادیش رو گفت ۷۰۰ دیگه چون دم صندوق بود و دتترم گیر داده بود گرفتم

ولی از قبل قیمتو می دیدم نمی گرفتم

ادم چیز گرون میخره باید ارزنده باشه 

نه اینکه پول طمع صاحب مغازه رو بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
متاسفانه شرایط اینجوریه دیگه☹راستش من هیچ وقت دلم نمیاد انقد پول بدم پای جوراب و کش مو اکثر خریدام ا ...

دقیقا منم همین رو میکم الان مثلا اگر هرچی پول برا پالتو میدادم مهم نبود اما کش خیلی زور داره تاره به هفته نکشیده دخترم گم میکنه