2777
2789
عنوان

عادیه همین چند قلم بشه یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 128 پست
اخه کش برند هست مگه من ده ده تومان هم پول پالتو میدادم آنقدر دلم نمیسوخت بالاخره پالتو‌ هست اما چندت ...

همشون هم made in china  ولی فروشنده اصرار داره که اینطوری نیست ، کلا آدم باید اول خودش به خودش احترام بذاره من که به شخصه ترجیح میدم وقتی قیمت چیزی به نظرم اینقدر غیر منطقیه که انگار به شعورم توهین میکنه ، خرید نکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی ک میگن گرونه خب قطعا ایران مال و پالادیوم نسبت ب  مال های معمولی تر و مترو جنسشونو خیلی گرون تر میدن

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
آخه بعضی چیزا آدم زورش میاد مثل همین اگر پالتو و بوت بود ادم مهم نبود براش

مهم نباشه دیگه رفته تموم شده بهش فکر نکن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
دوستانی ک میگن گرونه خب قطعا ایران مال و پالادیوم نسبت ب مال های معمولی تر و مترو جنسشونو خیلی گرون ...

من میدونستم گرون اما توقع نداشتم کش و جوراب آنقدر بشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آره کلا وسایل بچه گرونه

حالا اینایی که اسی عکسشونو گذاشته همچین هم گرون نیستن ،، این کش موها دونه ایی پونزده هس،جوراب خودش بکشه سی چهل تومنه ،، کش مو رنگی بستش سی تومنه ،،فقط دستکش ممکنه گرون باشه که اونم میگیم دویست ،،،همشون سیصدچهارصد نمیشن ،،چه خبره یه تومن گرفته حیفه پول

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

من یه بار رفتم اوپال با بچم چندین سال پیش پسرم دست گذاشت روی یه لیوان پلاستیکی خیلی معمولی قیمتش بود ۳۵۰ اونموقع ۳۵۰ پول نسبتا زیادی بود انقد پسرم داد و هوار کرد که مجبور شدم براش بگیرم

دیگه پشت دستمو داݟ کردم با بچه نرم اینجور جاها چون خودم خب نگاه قیمتش میکنم اگه به صرفه نبود نمیخرم ولی بچه که این چیزا حالیش نیست

اسی مبارک دخترت فک نمیکردم شما پولدارا هم دودوتا چهارتا کنین خریدی دیگه بیخیال

حالا من که خیلی پولدار نبستم اما پولدارها بیشتر حسابگر هستن اتفاقا پول الکی بابت این چیزا نمیدن من برا چیز درست حسابی بود اصلا دلم نمیسوخت تازه پالتویی هم که میخواستم پیدا نکردم سرخورده اومدم خونه 😑😑😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من ماه پیش ی سرهمی کاپشن از یه مغازه معمولی از یه شهر کوچیک برای بچه هفت ماهه خریدم شد یک و دویست 

کلا لباس و وسیله بچه گرونه چ برسه تو ایران مال 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
حالا اینایی که اسی عکسشونو گذاشته همچین هم گرون نیستن ،، این کش موها دونه ایی پونزده هس،جوراب خودش ب ...

همین جنسش خیلی معمولی  هست