2777
2789
عنوان

فقط سوالم اینه چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
سوره بقره واضحح گفته

سوره طور ایه ۱۵

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
من خودم ۶ ساله دارم راجب باور ها فرکانس سابلیمنال چیزای دیگه تحقیق میکنم هیچ کسی تا خودت اجازه ندی ...

پس من یه چاقو میگیرم میکشم رو پوستت با قدرت ذهنت اجازع نده زخمیت کنه منطقیه به نظرت؟؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه منم از متافیزیک و تله پاتی و ارتعاش وفلان خوشم میاد بنظرت اگ زیاد ب کسی فکر کنی تصورش کنی خابتو م ...

چه ربطی داره چی داری میگی برای خودت هیچی نمیدونی هیمنجوری حرف میزنی 

اشاره به "جادو" در آیه ۱۵ سوره طور (أَفَسِحْرٌ هَـٰذَاۖ أَمْ أَنتُمْ لَا تُبْصِرُونَ) به واکنش کافران در روز قیامت برمی‌گردد.

چرا "جادو" ذکر شده است؟

در فرهنگ و باور کافران زمان پیامبر، هر چیز خارق‌العاده و غیرقابل‌انکار که عقل و دیدگاه محدودشان نمی‌توانست آن را توضیح دهد، غالباً به "سحر" یا جادو نسبت داده می‌شد. آن‌ها قرآن و معجزات پیامبر را نیز بارها "سحر" خوانده بودند. در این آیه:

1. کافران در قیامت با حقیقت عذاب مواجه می‌شوند، اما از روی انکار یا سردرگمی می‌پرسند:

آیا این چیزی که می‌بینیم جادو است؟ آیا این واقعی است یا توهمی جادویی؟

این واکنش نشان‌دهنده بی‌باوری و حیرت آن‌هاست که نمی‌خواهند حقیقت را بپذیرند.

2. "جادو" بهانه‌ای برای انکار واقعیت:

حتی در قیامت، برخی از کافران ممکن است به جای قبول حقیقت، آن را به جادو نسبت دهند، زیرا این ساده‌ترین راه برای کنار زدن واقعیتی است که بر خلاف خواسته و باورشان است.

پیام آیه:

هشدار به کافران: شما در دنیا حقایق را انکار می‌کردید و معجزات را "سحر" می‌نامیدید؛ حال که عذاب الهی را می‌بینید، آیا باز هم آن را جادو می‌پندارید؟ یا اینکه به واقعیت بینایی ندارید؟

این بیان، طعنه‌ای به کافران است که در دنیا از پذیرش حقیقت امتناع ورزیدند و در آخرت دیگر راه گریزی نخواهند داشت.

به طور کلی، ذکر "جادو" یادآور نوع تفکر و بهانه‌تراشی‌های کافران است که حتی در مواجهه با واقعیت قیامت، از اعتراف به حق طفره می‌روند.

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫