2777
2789
عنوان

فقط سوالم اینه چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
با طلسم و این چرتو پرتا نمیشه زندگی کسیو خراب کرد

میشه 

خونه داییم چون چنسال پیش خاهرم بشون جواب رد داد طلسم جادو کردن بختش بسته شد نزدیک سی سالشه هرجا بریم میگن طلسمه هرکار کردیم رفع نشد

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کثیف ترین کار دنیاست،چقدم تو همین سایت دیدم که دنبال دعا و طلسمن تاپسر مورد علاقشون نامزد یا رلشو ول کنه بیاد سراغ اینا

تنها آرزویی که برای این حر.وم زاده ها دارم اینه که به وحشتناکترین شکل ممکن بمیرن،واقعا قابل بخشش نیست به هم زدن زندگی و خوشبختی دیگران

این بلا به سرتون اومده؟ البته خدایی نکرده؟

کسی که فکرشم نمیکردم چون دوسش داشتم و همیشه احترامشو داشتم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خدا نگذره ازش چطوری متوجه شدین طلسمتون کردن؟

با کشف مطلب تو خواب

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
میشه خونه داییم چون چنسال پیش خاهرم بشون جواب رد داد طلسم جادو کردن بختش بسته شد نزدیک سی سالشه هرجا ...

من به همچین چیزی باور ندارم و هیچ اتفاقیم برام نیوفتاده اگه افتاده باشه هم مقصرش خودم بودم همش چرته خدا اصل کاره توی ابن دنیا به خدا وصل بشی هیچ کس نمیتونه هیچ غلطی بکنه کسی که میاد راجب طلسم و این چرتو پرتا میگه به نظرم خودش داره شرک به خدا میکنه باور نداره که همه چی دست خدایه یا میخاد مشکلات زندگیشو ربط بده به یه سری خرافات خودش هیچ کاری نکنه که حل بشه مسائل

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

من به همچین چیزی باور ندارم و هیچ اتفاقیم برام نیوفتاده اگه افتاده باشه هم مقصرش خودم بودم همش چرته ...

خود خدا گفته حقیقت داره تو منکر میشی😂خوش به حالت که گیر این عجوزه ها نیفتادی 

من به همچین چیزی باور ندارم و هیچ اتفاقیم برام نیوفتاده اگه افتاده باشه هم مقصرش خودم بودم همش چرته ...

برات اتفاق نیفتاده ک درک کنی چی میگم 

منم اگ سر خاهرم  نمیومد اگ با چشم خودم نمیدیدم بازم مثل تو فکر میکردم پسر اروم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
کجا گفته همچین چیزی ؟ میشه بگی منم آگاه کنی

سوره طور ایه ۱۵ 

سرچ کن 

خود خدا گفته حقیقت داره تو منکر میشی😂خوش به حالت که گیر این عجوزه ها نیفتادی

ادرس سوره وایه رو بش دادم 

تو اروم باش😐😂

برات اتفاق نیفتاده ک درک کنی چی میگم منم اگ سر خاهرم نمیومد اگ با چشم خودم نمیدیدم بازم مثل تو فکر ...

من خودم ۶ ساله دارم راجب باور ها فرکانس سابلیمنال چیزای دیگه تحقیق میکنم هیچ کسی تا خودت اجازه ندی  نمیتونه توی زندگیت تاثیر بذاره همش دست خوده انسانه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

کجا گفته همچین چیزی ؟ میشه بگی منم آگاه کنی

سوره بقره واضحح گفته 

من خودم ۶ ساله دارم راجب باور ها فرکانس سابلیمنال چیزای دیگه تحقیق میکنم هیچ کسی تا خودت اجازه ندی ...

عه منم از متافیزیک و تله پاتی و ارتعاش وفلان خوشم میاد 

بنظرت اگ زیاد ب کسی فکر کنی تصورش کنی خابتو میبینه ؟😐