2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7541 بازدید | 287 پست

بنظرم بهش وقت بده و باهم آشنا بشین چ اشکال داره

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب شرایط هر کسی یه طوری هست مجرد یعنی تنها از این جهت که طرف تا الان ازدواجی نداشته مطلقه ظاهر ...

عزیرم دیگه الان کسی از واژه مطلقه استفاده نمیکنه 

نهایت میگه من مادر مجردم 

ببخشید تو مدارس دخترونه معلما زن هستن دختر شما تو کدوم مدرسه درس میخونه که قانونش با بقیه مدارس فرق ...

تو دبیرستان آقا هستند

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

ازدواج با آدم درست خیلی خوبه

ولی کسایی که مادر یا پدرن قبل از هرچیز باید به این فکر کنن آیا بچه از لحاظ جسمی و روحی کنار اون‌شخص آرامش داره یا نه؟ حتما اینو بررسی کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیرم دیگه الان کسی از واژه مطلقه استفاده نمیکنه نهایت میگه من مادر مجردم

طرف صحبت من استارتر عزیز هست 

گارد نگیرید برابر یه مطلب 

خب مطلقه یعنی کسی که طلاق گرفته 

اصلا هم زشت یا توهین یا هرچیزی دیگه نیست 

تو کشورهایی که ازدواجشون مثل ما نیست هم میگن طرف طلاق گرفته ،جدا شده 

نشنیده بودم

اوووو دختر من الان فارغ التحصیل شده ... 

میدونی کی بود؟ دهه 90 ... 

شهرای بزرگ دارن 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
مجرد با مطلقه فرق ندارد از نظر شما؟

مطلقه یعنی رها شده تنها گداشته شده ول شده

طبیعیه که آدم دوس نداره این لقب رو در مورد خودش بکار ببره و اگه ادب داشته باشه درباره دیگران هم بکار نمی بره. کلمات عربی بخصوص اونایی که درباره خانوم ها به کار می برن اغلب بار معنایی بدی دارن

وقتی یکی میگه بچه داره و از طرفی میگه مجرده یعنی قبلا ازدواج کرده و جدا شده

طرف صحبت من استارتر عزیز هست گارد نگیرید برابر یه مطلب خب مطلقه یعنی کسی که طلاق گرفته اصلا هم زشت ی ...

والا ما نمیدونیم چرا بعضیا از کلمه متارکه یا مطلقه بدشون میاد

ب زور متوسل میشن به مجرد بودن میخوان هرطور شده بگن ما مجردیم ولی جدا شدیم خب همون جدا شده اسم خودشو داره متارکه .

کاریم ندارم ب احدی فقط چرا معنی کلمه ها رو جا به جا میکنین

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁