2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت ازروی سنوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 50 پست
ناراحت نیستم ولی خب دوست دارم زودتر بدونم چیه.قبلا دوتا بارداری قبل پیش ی دکتر رفتم هفته یازده واسم ...

عزیزدلم خداحفظشون کنه میدونم بلاتکلیفی سخته واقعا جنسیت قبلی هات چیه گلم😍

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم خداحفظشون کنه میدونم بلاتکلیفی سخته واقعا جنسیت قبلی هات چیه گلم😍

ی دختر دارم ی پسر بچه هام خیلی میپرسن همش بینشون همش دعواس سر جنسیت

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ی دختر دارم ی پسر بچه هام خیلی میپرسن همش بینشون همش دعواس سر جنسیت

عزیززززززدلم خدابرات حفظشون کنه هرسه تاالهی ک سالم باشه نی نی گلت هرچی دوست دارین ازته دلتون باشه😍❤️🧿منم دوتادختر دارم خیلی دوست دارم این پسربشه ک جنسم جوربشه بزرگه میگ‌دختره کوچکه میگ پسره ازبس اطرافیان گفتن چون اون دوتادخترن اینم دخترمیشه دیگ خودمم حس میکنم دختره بازم هرچی خدابخواد شکر میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟کجایی هستی؟من امروز سونو ۱و۷۰۰دادم آزمایش هم ۷۰۰و۴۰

اهواز دادم ازمایشگاه نرگس

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
عزیززززززدلم خدابرات حفظشون کنه هرسه تاالهی ک سالم باشه نی نی گلت هرچی دوست دارین ازته دلتون باشه😍❤ ...

سونو نرفتی؟انشالله ی پسر سالم و صالح باشه.نذر اسم محمد کن انشالله که جواب میده

سونو نرفتی؟انشالله ی پسر سالم و صالح باشه.نذر اسم محمد کن انشالله که جواب میده

ن هنوز تازه وارد ۱۰ هفته میشم فردا یه بارواسه قلب رفتم فقط ک اونم گفت ضربان پایینه وفلانه قربونت برم قشنگم اره منم شنیدم نذرکردم ک اگ پسر بشه محمد بایه اسم دیگ تلفیقی بزارم دعاکن ک جواب بده🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن هنوز تازه وارد ۱۰ هفته میشم فردا یه بارواسه قلب رفتم فقط ک اونم گفت ضربان پایینه وفلانه قربونت برم ...

انشالله که مصلحت خدا با خواستت یکی باشه .اطرافیان پدر آدمو درمیارن.من ی پسر داشتم بعد ی سال حامله شدم به مادر شوهرم گفتم دختره دماغش رفت رو سرش گفت اشکال نداره چکار کنیم دیگه.حالا هم از الان به من استرس میده .امشب دیگه به شوهرم گفتم خودت جواب مادرتو ندی خودم میگم اون موقع ناراحت نشی .حالا من هم دختر دارم هم پسر بخدا طوری که دخترم هوامو داره یک درصد پسرم نداره

انشالله که مصلحت خدا با خواستت یکی باشه .اطرافیان پدر آدمو درمیارن.من ی پسر داشتم بعد ی سال حامله شد ...

چقدر مادرشوهرت بیشوره خوبه ک پسره روداری وگرنه بیچارت میکرد من حالاهرکی میگ‌دختره شوهرم سریع میگ دخترداشتن لیاقت میخواد من ک خوش حال میشم اینم دختر بشه درسته ته دلش دوست داره پسربشه ولی ب رونمیاره توهم بریز روشوهرت اون جوابشو بده اره میفهمم چی میگی بخدا تامن یجام دردمیگیره دخترام مخصوصاکوچیکه چهارسال ونیمشه میدوعه مامان چی میخوای وفلان چقدر مادرشوهرت بدجنسه بخدا محمکم وایستید جلوش بگو ماک خوش حال میشیم دخترم تواینده خواهرداشته باشه خودت جلوجلو هی دختر دخترکن ک اگ دخترشد دهنشو ببنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40