2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت ازروی سنوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 50 پست
چقدر مادرشوهرت بیشوره خوبه ک پسره روداری وگرنه بیچارت میکرد من حالاهرکی میگ‌دختره شوهرم سریع میگ دخت ...

چند بار بهش گفتم که برام فرقی نداره چی باشه بگم دختر پسرم ناراحت میشه بگم پسر دخترم ناراحت میشه چون هر وقت مادرشوهرم میگه بچه هام هستن.همش گفتم واسمون فرق ندارن فقط سالم باشه‌‌.امشب به شوهرم گفتم سری بعد بهش بگو وگرنه خودم جواب میدم ومن سریع عصبی میشم طوری جواب میدم که دلخور میشی.اره بخدا واسه خودمون فرق نداره این دست بردار نیست 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
واااااای چه خبره

ما تو یه زمان دیگه داریم زندگی میکنیم… سر بارداریم طبقه‌ی احتماعیمون داره تغییر میکنه اینقدررر هزینه کردیم! نگم از پول ویزیت و سونوی دکتر که هربار ۸۰۰ میشه داروهای خاص هم که هیچی…

هزینه‌ی آزمایش سل فریم ۶/۲۰۰ شد!!! شش میلیون دویست!!!!! هیچ بیمه ای این آزمایش رو قبول نمیکنه حتی تکمیلی، منم الکی این آزمایش رو ندادم چون دوتا سقط بی دلیل داشتم حتمااااا ژنتیکی باید چک میشدم نمیتونستم بی خیال باشم. بیمه تکمیلی هستیم ولی هرجایی همه بیمه هارو قبول نمیکنه باید آزاد حساب کنیم بعد مدارک ببریم بیمه که یه مبلغیش رو برگردونن بهمون،، اینقدررررر تامین اجتماعی هم کم حساب میکنه اصلا به چشممون نمیاد استفاده نمیکنیم ازش مثلا از دو میلیون ۱۰۰ تومن میده خب میخوام نده چیه آخه! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بار بهش گفتم که برام فرقی نداره چی باشه بگم دختر پسرم ناراحت میشه بگم پسر دخترم ناراحت میشه چون ...

ای بابا چ عجوبه ایه بیخیال خودتو ناراحت نکن همشون عفریته ای بیش نیستن انشالله ک نی نی روسالم بغل بگیری🥰

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما تو یه زمان دیگه داریم زندگی میکنیم… سر بارداریم طبقه‌ی احتماعیمون داره تغییر میکنه اینقدررر هزینه ...

اره واقعا خیلی هزینه ها زیاده.دکتر من هر سری قرص برام می‌نویسه میشه پونصد ششصد.سر بچه های قبلم نهایت میشد ۲۰تومن

ای بابا چ عجوبه ایه بیخیال خودتو ناراحت نکن همشون عفریته ای بیش نیستن انشالله ک نی نی روسالم بغل بگی ...

فدای تو 🌹همچنین خودت عزیزم