2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین توقع نابجای برادر همیشه طلبکار برای ضامن شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 62 پست
میدونم ولی دیگه چاره ای نداشتم.نهایت مامان بابام پول قسطاشو میدن ولی راضی به سختی اونا هم نیستم.همین ...

چرا چاره نداشتی؟!خودت اول گفتی ما ضامنت میشیم قبل اینکه اون درخواستی کنه 

درصورتی اصلا نباید بروی خودتون میاوردین اگر درخواستم میکرد داداشت  همون اول میتونستین بگین سقف ضمانتمون پر شده یا دیگه کسر اقساط نمیدن یه بهانه میاوردین و تمام

برادر کوچیک من ، ضامن برادر بزرگم و زنش شد ، برای همین وام ازدواج .

یک ماه بعد عروسیشون به مشکل خوردن و طلاق و طلاق کشی اونم با چه اوضاع بدی ، با عربده کشی برادرهای عروسمون و.. خلاصه داداشم رو برای مهریه زندان انداخت و عروسمون  قسط وام ازدواجشم نداد و از حقوق داداش کوچیکم کم میشد .. 

خلاصه ضامن نشی بهتره . 

فامیلاتونم اشتباه کردن ضامن عروستون شدن ، من که میگم آخر سر بابات مجبور میشه قسط های عروستون هم بده که جلو فامیلش آبروش نره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا چاره نداشتی؟!خودت اول گفتی ما ضامنت میشیم قبل اینکه اون درخواستی کنه درصورتی اصلا نباید بروی خود ...

گفت میخام ماشین بگیرم منم گفتم بیا می‌بریم سر یه کار خوب زندگیتو بسازی.حقوق و بیمه و مزایای خوبی داره.از اقوام همسرمو بردیم سر کار همه ش فکرم این بود چرا برادر من نره 

چرا چاره نداشتی؟!خودت اول گفتی ما ضامنت میشیم قبل اینکه اون درخواستی کنه درصورتی اصلا نباید بروی خود ...

اشباه کردم.فک کردم آدم شده سر براه میشه.خیییلی اشتباه کردم.

گفت میخام ماشین بگیرم منم گفتم بیا می‌بریم سر یه کار خوب زندگیتو بسازی.حقوق و بیمه و مزایای خوبی دار ...

دیگه دیدی تهش چی بود دیگه

انگار وظیفتون بود طلبکارم شد

امیدوارم دیگه دلسوزی بیخود نکنی

هر کی از فامیل پرسید بگید سقف ضمانتش پر شده بود قبلا هم به دادش گفته بودیم فقط می تونیم ضامن یکیتون ...

اصلا تا جایی که بتونم باهاش حرف نمیزنم دیگه.همونروز وام که ضامنارو برده و وامش واریز شده دعوتی تو باغ گرفته همون فامیلامون خانواده همسرشون شام داده مثلا ولی اصلا یه زنگ نزد به ما.طلبکاره.همسرمم فهمید

اصلا تا جایی که بتونم باهاش حرف نمیزنم دیگه.همونروز وام که ضامنارو برده و وامش واریز شده دعوتی تو با ...

حالا آخر این ماه شب یلدایی ببرن میدونم باز تیرو ترکشش میرسه.ازینور همسرم بگه نمیام اونور حرف بیشتری پشت سرمون دربیاد. 

اصلا تا جایی که بتونم باهاش حرف نمیزنم دیگه.همونروز وام که ضامنارو برده و وامش واریز شده دعوتی تو با ...

چقدر برادرت کم شعوره 

ما تو فامیل داشتبم سر همین که وام سمت همسرشو نمیریخت دارن طلاق میگیرن 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چقدر برادرت کم شعوره ما تو فامیل داشتبم سر همین که وام سمت همسرشو نمیریخت دارن طلاق میگیرن

خدا براهیشکی نیاره ولی منم به این چیزا فک کردم.با رفتارای برادرکم عقلم فرداروز اختلافی بشه بینشون این قسطای اونا رو کی میده ؟میان طلب مهریه شونم میکنن قسطا هم بمونه برا ضامن بینوا

[QUOTE=362156  482]یه هم درد پیدا کردم  اونقدر که من برای خانوادم و مشکلاتشون بیکاری داداشم و بیماری مادرم و کثاف ...[/QUOTE]

منم دقیقا همینم.ولی من بخاطر همسرم مسافرتو میرم.همیشه گوشه ذهنم درگیر اونا و مشکلاتشون هستم.خواهرمم طعنه میزنه فقط تنهایی میرین.چندبار اصرارکردم ببرمشون.مامانمو بیشتر بردم ولی بابام که اصلا میاد یه بارم خواهرمو مسافرت شمال بردیم اینقد که غر زد از همه چی ایراد گرفت همکاری نمیکرد تو کارا اصلا یه وضعی...برا خودش تنهایی میرفت لب ساحل شب برمی‌گشت به غلط کردن افتادم دیگه ببرمش.فقط مامان بنده خدامو می‌بریم اگه خواهربرادرم بذارن 

بهترین کار و کردی وقتی شرایط و میدونی ک ممکنه دردسر بشه ...اصلا حرص نخورببین من این اشتباه و‌ کردم ، ...

ممنون که وقت گذاشتین.من تاپیکای شمارو با اون کاربریم دنبال میکنم لذت میبرم ازشون.نگاهتونو به زندگی دوست دارم

ممنون که وقت گذاشتین.من تاپیکای شمارو با اون کاربریم دنبال میکنم لذت میبرم ازشون.نگاهتونو به زندگی د ...

عزیزدلم شما لطف داری به من🥰 بهترین ها سهم دل مهربونت باشه🌺

اصلاً عذاب وجدان نداشته باش، ناراحتم نباش...درست ترین تصمیم و گرفتی 🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزدلم شما لطف داری به من🥰 بهترین ها سهم دل مهربونت باشه🌺اصلاً عذاب وجدان نداشته باش، ناراحتم نبا ...

ممنونم.میدونم خودمم مشکل دارم.. دنبال تایید دیگرانم حرف مردم برام مهمه اینکه بقیه چی فک میکنن فامیل چی میگه و .. اعتماد بنفسم پایینه و  دنبال تاییدم.مهرطلبم