2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین توقع نابجای برادر همیشه طلبکار برای ضامن شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 62 پست
یه نفرو آوردن اونم حسابش مشکل داشت ردشد.حالا ضامناشو داداشم از فامیلای خودمون آورده.خب این دردسر ندا ...

هر کی از فامیل پرسید بگید سقف ضمانتش پر شده بود قبلا هم به دادش گفته بودیم فقط می تونیم ضامن یکیتون بشیم

این از فامیل

اما توی روی برادرت در بیار و مثل خودش برخورد کن که دیگه هیچ لطفی بهش نمی کنی بذار دست از سرت برداره و خودش مستقل بشه دلت برای خانواده ی خودت بسوزه بچه اتو و همسرتو میگم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی کردین

چرا خودتو از اول انداختی وسط که شوهرم میاد ضامنت میشه؟!مگه داداشت سابقه درستی داشت؟!نباید ضامن خودشم میشدین

الانم برو دعا کن قسطارو بده وگرنه زندگی خودتم بهم میریزه تلخ و تند حرف زدم اما حقیقتو گفتم تا دیگه الکی خودتو وارد هر داستانی نکنی

وای ممنونم از همه تون که اومدین.بخدا دلم شکسته سرافکنده کردن جلو همسرم.بهش سپردم جای خانواده خودش چیزی نگه. اون فامیلمون خب برادرش خواستگارم بود میدونم به گوش همه ی فامیل میرسه 

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی.خانواده بد داشتن واقعا دردناکه.هیچوقت نمیتونی راحت شادباشی و کنارهمسرو بچه ت ...

یه هم درد پیدا کردم 

اونقدر که من برای خانوادم و مشکلاتشون بیکاری داداشم و بیماری مادرم و کثافت کاریای بابام غصه میخورم یک هزارمش برای زندگی خودم نیس 

بخدا یخ تفریح نمیرم که ناراحت نشن نگن بدون ما خوش گذشت بهش .نمیگنا ولی دلم نمیاد اونا خونه باشن من برم .هر بار شوهرم میگه بریم مسافرت میگم نه تو برو من خونه مامانم میمونم پسرم رو بخونه میکنم یا هوای سرد و گرم رو بااینکه دلم لک زده برای مسافرت ولی نمیتونم ببینم اینا جوش میزنن من برم مسافرت 

بیاین بخونین نیاز به نظرشمادارم.از بیرون نگاه کنین به قضیه زشت نشده ما اینکارو کردیم؟

بهترین کار و کردی وقتی شرایط و میدونی ک ممکنه دردسر بشه ...اصلا حرص نخور

ببین من این اشتباه و‌ کردم ، چند سال پیش ضامن وام ازدواج دختر برادرهمسرم شدم، قسط ها رو یکی درمیون پرداخت میکرد، از حقوق من کم میشد، جریمه میشد از من کم میکردن ، اخرم ک اعتراض‌کردم طلبکارم شدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیاین بخونین نیاز به نظرشمادارم.از بیرون نگاه کنین به قضیه زشت نشده ما اینکارو کردیم؟

ما هم چن بار به داداشم پول قرض دادین پس نداد ایام کرنا اومد گفت 100 ملیون وام برمیدارم شوهر من ضامن بشه دیگه نزاشتم بابام کلی ناراحت بود چرا ضامن نشده بخدا هرکس ضامن داداشم شده دیگه قسط وام نداده ضامن بدبخت بده 

ای وای کسی نیست که... برا خودم توضیح میدم.بیاین یکم دلداری بدین

اگه برادرت هم بد حسابه. اشتباه کردی ضامن اونم شدی. خودم چند نفر و دیدم بخاطر ضامن شدن بقیه زندگی شون از هم‌پاشیده. چون طرف پول نداده مجبور شدن همش و خودشون بپردازن

میدونم ولی دلمم میسوزه میگم یه کمکی کنم هلش بدم. نگن فقط بفکرخودشه.من از مجردین رو پایی خودم وایسادم ...

چرا برادرت دلش برای تو باباش نسوزه. اگه فردا. خانواده زن پول برداشتن برا خودشون  حتی  با پول   وام جهازم نخرن. و  قست وامم ندن کی میخواد بده. بنده خدا بابات از کجا بیاره آخه تو این گرونی 

کار خوبی کردینچرا خودتو از اول انداختی وسط که شوهرم میاد ضامنت میشه؟!مگه داداشت سابقه درستی داشت؟!نب ...

میدونم ولی دیگه چاره ای نداشتم.نهایت مامان بابام پول قسطاشو میدن ولی راضی به سختی اونا هم نیستم.همین ک بدونم هرکی این ماجرا رو بشنوه حق میده بهمون که ضامن زن داداشم نشدیم آرومم میکنه. عقل سلیم میگه سری ک درد نمیکنه دستمال نبند 

البته هرچند که دستمال داداشمو بستم 

حیف که ضامن داداشت شدی،ازهمسرت حسابی تشکر کن بابت کارش، اینطورکه بوش میاد برادرتم قسطارو بادردسر میخواد بریزه،کاش اصلا ضامنش نمیشدید یکم سختی میکشید میفهمید دنیا دست کیه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
حالا طلبکارم هست خیلی بد و تند حرف زده تشکر ک نکرده احترامم نذاشته منو بابامم جلو فامیل کوچیک کرده ...

ولش کن 

دیگه ضامنش نشو 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی