2777
2789
عنوان

پسری که باعث موفقیتم شد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 61 پست
روانشانسی😭💔

عالیه. تلاشتو بکن موفق میشی حتما. خوب درس بخون. 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

زرنگیااا کلک😁

هی خواهر اگه زرنگ بودم میتونستم نگه اش دارم😄🥲

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه. تلاشتو بکن موفق میشی حتما. خوب درس بخون.

ای بد نیست 

ممنونم همچنین موفق باشی❤️

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

چطوری اونوقت؟ هیچ بدی نداشت که بخوام به یاد بیارم. جز خوبی ازش هیچی ندیدممیفهمم چی میگین بعضیا از عش ...

اکثریت  ما یک خوب ناب بی مثال داشتیم که بلااجبار از دستش دادیم

ولی میشه با از دست دادن اون خودمون هم حذف کنیم 

و زندگی را به کام خودمون تلخ کنیم ؟

سوگ هر از دست دادن و جدایی تا مدت ها روی قلب آدم سنگینی می‌کنه اما یکجا دیگه باید دست کشید 

اگر بزرگش کردیم اگر معتاد این غم پروری شدیم ما آب میشیم اون آتش در نهایت ما هستیم که باز هم بازنده هستیم 

دو کتاب بهتون معرفی میکنم بخونید بی نظیر هست 

عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست 

تکه های از کل یک منسجم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هی خواهر اگه زرنگ بودم میتونستم نگه اش دارم😄🥲

😂😂

من معمولا تو مرحله چت که طرف میاد مخ بزنه یا اینقدر شل یا اینقدر جدی بر خورد میکنم طرف دمش میزاره رو کلش میره شانس دارم ولی زبون ندارم تعادل که نیست 😐😬😂😂😂

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

درک میکنم . عشق دردیه که درمون نداره! 

والا منم موندم دختری که خیلی دوسش دارم میخواد بره کشور دیگه . منم میخوام برم یجا دیگه . شک دارم که بش بگم ، قلبشو رزرو بزاره برام یا نه!

مهم نیس کی میمونه کی میره اون خودش خواسته که رفته ولی همینکه بهت سودرسونده دعاش کن چون پسرای الان غی ...

چرا خیلی مهمه. چون رفتن کسی که دوسش داری نابودت میکنه. من الان حس میکنم روحم مرده. 

دقیقا به همین دلیل اینقدر داغون شدم. چون واقعا پسر خوبی بود یه فرشته بود. دیگه کجا مثل اونو پیدا کنم؟ !! 😭

درک میکنم . عشق دردیه که درمون نداره! والا منم موندم دختری که خیلی دوسش دارم میخواد بره کشور دیگه . ...

بهش بگو وگرنه حسرتش تا ابد میمونه رو دلت

شجاع باش و بگو حتما ااا 

😂😂من معمولا تو مرحله چت که طرف میاد مخ بزنه یا اینقدر شل یا اینقدر جدی بر خورد میکنم طرف دمش میزار ...

😂😂

موندنی باشه میمونه😉

خب تقصیرتو نبوده عزیزم بالاخره اینجورروابط اینارم داره اگه قسمتت بودمیموند ولش کن

به همین راحتی ها هم نیست عزیزم که بتونم رها کنم 

فقط دعا کن یا برگرده یا حداقل خدا به دلم ارامش بده🥲

به همین راحتی ها هم نیست عزیزم که بتونم رها کنم فقط دعا کن یا برگرده یا حداقل خدا به دلم ارامش بده🥲

ان شالله هرچی صلاحه پیش بیاد عزیزدلم تقریبا همه دخترا این روزای توروگذروندن زندگی ادامه داره ولی اگه محکم باشی ادامه بدی خدا یه شانسایی جلوپات میذاره که صدبرابربهتر ویجوری از دلت فراموشش میکنه که بعدا به این روزات میخندی

بهش بگو وگرنه حسرتش تا ابد میمونه رو دلتشجاع باش و بگو حتما ااا

بش گفتم عاشقشم یدفعه . ترسید . انکار کرد همه چیو. گفت عاشق یکی دیگس!  حقم داشت ، واقعا ترسناک بود من هیچی نداشتم. از یه طرف قلبش پیش کسی گیر بود ! ولی مطمئنم دوسم داشت، والا دخترا موجودات پیچیده این الانم بهم توجه داره . بام راحته میگه میخنده. ولی احتمالا بش بگم ، انکار کنه حسی بم داره

بش گفتم عاشقشم یدفعه . ترسید . انکار کرد همه چیو. گفت عاشق یکی دیگس! حقم داشت ، واقعا ترسناک بود من ...

اگه جدی یکی دیگه رو دوس داره فکر نکنم کاریش بشه کرد