2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دیگه مارو تحویل نمی گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4900 بازدید | 116 پست
دقیقا من دوستامم یا خونه مامانشونن یا خونه مادر شوهرشون هفته ای چندبار تازه من فقط آخر هفته وقت دارم ...

وای خدا

شما دیگه کی هستی

چرا انقدر پر توقع

شما آخر هفته میخوای بخوابی

اون بنده خدا چرا نخوابه و استراحت نکنه به جاش از شما پذیرایی کنه

دوستاتون هم اشتباه میکنن پدر و مادرم استراحت میخوان همش نباید جور بچه بکشن که

من مادرم زنده بود عقد بودم ..اما مثلا در ماه خواهرم دو بار میومد یک بار هم مامانم دعوت می‌کرد .اینجو ...

من هر وقت بتونم و از خستگی در حال بیهوش شدن نباشم خودم یه چیزی درست می کنم می برم واقعا ولی خیلی خسته م خیلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزممن تمام اطرافیانم هر هفته میرن خونه مادر شوهر ولی هر هفته دعوت نمی کننآدم مگه بجز خونه بزرگ ...

عزیزم ی  چیزهایی آدم باید خودش بدونه ..نمیشه که همش بری خونه بقیه مهمونی اما  دعوت نکنی.بنظر من کار زشتیه ..خوب اونها بزرگترن شما دعوت کنید بزرگترها بیان خونتون ‌‌به احترام همون بزرگتر بودنشون ..وقتی سه بار میری خونه ی نفر حداقل ی بار که دیگه باید دعوت کنی ..پدر و مادر هم از بچه ها انتظار دارن ..همه چیز که نمیشه یکطرفه باشه ..

من هر وقت بتونم و از خستگی در حال بیهوش شدن نباشم خودم یه چیزی درست می کنم می برم واقعا ولی خیلی خست ...

پس بمون خونت گلم چه کاریه .‌.وقتی نمیتونی دعوتشون کنی ..و  اینقدر خسته ای چه اصراری داری بری .بمون خونه ریلکس کن کیفش ببر 😁

تنها نیست ولی مسنه تقریبا من واقعا دوسش دارم همش منتظرم آخر هفته برم خونشون 🤦‍♀️🫠

جالب اینجاست دوست داری بری ن اینجوری خسته ای نه گوشت از شنیدن صدا درد می‌کنه ن کلافه ای ن سکوت میخای ولی برای دعوت کردن اونا همه ی این شرایط و داری عجب بابا

عزیزم ی چیزهایی آدم باید خودش بدونه ..نمیشه که همش بری خونه بقیه مهمونی اما دعوت نکنی.بنظر من کار ...

درسته دیگه قانع شدم 

چون نمی تونم دعوت کنم و خیلی هم هزینه ش زیاده که بیرون رستوران دعوت بدیم پس کلا دعوت هم بکنه دیگه نمیرم

اگه نظر اونا هم با شما یکی باشه حتما الان از من حسابی ناراحتن

در حالی که من فک می کردم بعدا خودمم مادر  بشم همیشه در خونه م برای بچه هام باز باشه 

شایدم تغییر کنم نمی دونم 

پس بمون خونت گلم چه کاریه .‌.وقتی نمیتونی دعوتشون کنی ..و اینقدر خسته ای چه اصراری داری بری .بمون خ ...

والا بخدا آدم خسته باشه مهمونیم نمیره میمونه استراحت میکنه

مگه بحث چیز دیگه ای باشه مثل غذای آماده و ..

جالب اینجاست دوست داری بری ن اینجوری خسته ای نه گوشت از شنیدن صدا درد می‌کنه ن کلافه ای ن سکوت میخای ...

اتفاقا بوده که رفتم خونشون یه گوشه ای در حد دو دقیقه فقط دراز کشیدم که خون برسه به مغزم . نیاز دارم آدمایی غیر از بیمارا رو ببینم . نیاز دارم بخوابم . نیاز دارم آخر هفته فقط پدر و مادرامون بهمون برسن و یکم فقط یکم خوش بگذره بهمون .

الانم دیگه وقتشه برم بخوابم فردا ۶ و نیم باید بیدار شم 🫠

وقتی نمیتونین دعوتی بدین، مهمونی هم نرین

مث خاهرمن ک اینجوریه

با پررویی تمام همه جا میره  ولی مایی ک خانوادشیم یک ساله خونشو ندیدیم

سالی یکبار توتولد بچش مارو دعوت میکنه 

درحالی ک صب تا ۲ ظهر سرکاره

بلخره بری خونه کسی، دو سه بار بری  یکبار ک باید دعوت کنی دیگه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

استارتر ازت معذرت میخوام اینجا پست میزارم

بچه ها آفرین میشه به پرسشنامه ام جواب بدین 💖💖💖

یه پایان نامه نوشتم در مورد طلاق عاطفی این پرسشنامه مربوط به همون پایان نامه ست

اینجا خیلی از خواهرا لطف کردن جواب دادن الان 130 نفر کم دارم

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

تو رو خدا اگر میشه بهش جواب بدین الان چند روزه از استادم مهلت می گیرم 💖💔

اگر جواب دادین لایکم می کنید که بدونم چند نفر شدیم 

یک دنیا ممنونم 💖

والا بخدا آدم خسته باشه مهمونیم نمیره میمونه استراحت میکنهمگه بحث چیز دیگه ای باشه مثل غذای آماده و ...

آره بوی غذای خونگی  😋 می دونی دیگه حالم از ساندویچ کنسرو و ناگت و کته ماست و برنج و گوجه بهم می خوره 

من نظرم یه مقدار با بقیه دوستان متفاوته

بحث خونه پدر و مادر رفتن،اونهم در هفته یک وعده،بنظرم متفاوت هست با بقیه رفت و آمدها.

یعنی طبیعیه که در هفته یک روز پدر و مادر پذیرای بچه‌هاشون باشن واسه اینکه هم خودشون از تنهایی در بیان هم اینکه بچه‌ها که در طول هفته مشغول کار هستن یه نفسی بکشن.

یک مدل آشپزی کردن هم برای یک وعده در هفته اونقدر کار پرزحمتی نیست که بگم یه مادر که سالهاست تجربه خانه‌داری داره ازش خسته میشه.

در مورد تماس گرفتن هم اگه رابطتون تا الان خوب بوده،بد نبود که شما نمیذاشتی دو هفته طول بکشه و یه احوال می‌پرسیدی.