2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دیگه مارو تحویل نمی گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4806 بازدید | 116 پست
دعوت دو طرفه است ..نه یکطرفه ..شما شاغلی درست ..دعوت کن غذا از بیرون بگیر ..اگر این هم نمیتونی ..دیگ ...

حتی واسه خونه مادر ؟ بقیه رو آره دقیقا قبول دارم ولی شما به ازای هر بار که میری خونه مادرت دعوتشون می کنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ارتباط زیاد می ترسم دوست ندارم زیاد زنگ بزنم و ارتباط داشته باشم

عع مث من منم اصلااا ب مادرشوهرم زنگ نمی‌زنم اونم زنگ نمیزنه 😉👌🏻بهتر همیشه گفتن دوری و دوستی🥹🫰🏻ما از مادرشوهرم اینا دوریم اونا وقتی میان خونمون ۱ هفته میمونن ولی من الان نزدیک دوسال میشه نرفتم خونشون آخرین بار وقتی نامزد بودیم رفتم و همون شده نه میگه بیاید خونمون چی هیچی منم اصلا تعارف نمیکنم ک بیان اون هفته اومده بودن برن ولیمه یکی از فامیلاشون من زنگ نزدم اصلا ک بگم بیاید و چی اصلا هیچی براچی بگم وقتی اون اصلا نمیگ بیاید خونه ما والا

عزیزم توقعات نابجا ست. از یه طرف میگی دوست ندارم ارتباط بگیرم از یه طرف میخوای هر هفته مهمونش باشی. اونکه مادرت نیس بگی این حرفا رو نداریم. اگه شرایطش نیس بیخیال شو شما هم نرو برا وعده غذایی. 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
باور کن انقد با ارباب رجوع و بیمارا حرف می زنم گوشام حساس میشه آخر شب دیگه دوست دارم تو سکوت فقط بشی ...

منم شاغلم درکت میکنم

فقط خودمون میدونیم که از صبح تا شب سرپا بودن چقدر سخته

در واقع ما سه شیفت کار می‌کنیم 

کار بیرون

بعد کار خونه

بعد سرویس دهی به همسر

آخرم میگن چیکار کردی

کاربر قدیمی
منم شاغلم درکت میکنمفقط خودمون میدونیم که از صبح تا شب سرپا بودن چقدر سختهدر واقع ما سه شیفت کار می‌ ...

دقیقا

بخدا من برنامه می ریزم که کی برم حموم کی ظرف بشورم کی بخوابم 🫠

حتی واسه خونه مادر ؟ بقیه رو آره دقیقا قبول دارم ولی شما به ازای هر بار که میری خونه مادرت دعوتشون م ...

گلم من مادرم به رحمت خدا رفته مادر ندارم

.اما مادر همسرم اگر این هفته دعوت کرده منم تا دعوت نکنم دیگه خونش نمی‌رم ..خیلی رفتار طبیعی هست عزیزم ..نباید جوری رفتار کنی که بگه فقط می‌تونه بیاد مهمونی اما نمیتونه دعوت کنه ..از توقعت کم کن ..همون‌طور که شما انتظار داری ..اون هم انتظار داره ..

گلم من مادرم به رحمت خدا رفته مادر ندارم.اما مادر همسرم اگر این هفته دعوت کرده منم تا دعوت نکنم دیگه ...

خونه مادر خودتون چیکار می کردید قبلاً ؟ یعنی مث مادر خودم نیست ؟ 

مگه خونهپمادر و مادر شوهر بیشتر نمیرن تا اینکه دعوت کنن؟  البته من خونه مادرشوهرم نمیرمچون وسواس داره فقط خریدارو از در تحویل می دم ولی داییم ایناکل سالو تو خونه مامان بزرگم مهمون میان و شاید سالی یه بار دعوت کنن.  مگه اینجوری نیست رسم؟ 

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین .