2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 147 پست
من تجربه دوتا سزارین دارم. واقعا عمل سخت و دردناکی هستاولین بار بلند شدن و راه رفتن خیلی زجر داره جو ...

خداروشکر عزیزدلم🥹❤️ 

اره دقیقا اون دردی که وقتی بار اول میخوای از بلند شی غیر قابل توصیفه من حس میکردم میخوام بمیرم🥲

ولی فقط همون چند لحظه بود بعدش که راه رفتم عادت کردم و راه افتادم دردم انگار کمتر شد

خداروشکر من سردرد نگرفتم چون شنیده بودم باید بعد عمل سر تکون ندم حتی بالش نزارم و قهوه نسکافه بخورم بنظرم نتیجه داد 

البته دومی رو تجربه نکردم امیدوارم مث اولی باشه 😂

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
دیدی چه روزاییه!!!!خدایا شکرت

خداروشکر که گذشت واقعا 

اون لحظه ها آدم فک میکنه دیگه قرار نیس هیچی درس بشه 🥲🥲🥲

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه فرق دیگشونم اینه

مادر بعد از زایمان باید به بچه رسیدگی کنه

زایمان طبیعی حین زایمان درد وحشتناک هست و بعد از زایمان تموم میشه مادر راحت میتونه حرکت کنه فعالیت کنه و به بچه رسیدگی کنه

اما سزارین تااااازه بعد از زایمان همه چی شروع میشه

یکی باید پرستاری مادر کنه بچه بماند

من موقع زایمانم تخت بغلیم زایمان سومش بوداینکه درد وحشتناک داشت بماند.دکترش بهترین دکتر شهرمون بودخو ...

نمیدونم واقعا بنظرم بدن ها متفاوتن

جاریم سه تا سزارین داشت و خیلی راحت بود زود سرپا بود 

من که در حد کارای شخصی بلند میشدم یا بچم بستری بود میرفتم اونجا 

تازه به من میگفتن تنبلی😂

خداروشکر که گذشت واقعا اون لحظه ها آدم فک میکنه دیگه قرار نیس هیچی درس بشه 🥲🥲🥲

چقدر روزای سختی بود 

چقدر گریه میکردم 

چقدر همه چی برام سخت و سنگین بود 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
از اون عملم میترسم از طرفی هم کسی کنارم نیست تا هز خودمو و نینی مراقبت کنه

صبر کن یکم که نی نی بزرگ تر شد برو 

زیادم سخت نیس مثل اینکه زایمان کرده باشی 

برامن ک مرگ رو ب چشمم دیدم سز بودم .طبیعی میخواستم تا ۷سانتم عالی بود اصن درد زیادی نداشتم ولئ چون ن ...

شماشانست اون بیمارستان وپرسنلش خوب نبوده....دوست من طبیعی بودبخیه هاش عفونت کردروی همون عفونت میگفت دوباره برام بخیه زدن.....اونم بیمارستان بدردنمیخورده.....

یه فرق دیگشونم اینهمادر بعد از زایمان باید به بچه رسیدگی کنهزایمان طبیعی حین زایمان درد وحشتناک هست ...

قبول ندارم 

من بعد سزارین با اینکه درد داشتم مامانم هم بود ولی روز سوم دیگه بلند شدم بچمم بستری بود میرفتم اونجا بهش میرسیدم

بنظرم بدن ها متفاوتن

دوستم طبیعی بود تا یه ماه اصلا نمیتونست بشینه و خیلی اذیت شد 

چقدر روزای سختی بود چقدر گریه میکردم چقدر همه چی برام سخت و سنگین بود

خداروشکر که بخیر گذشت عزیزم 

بچه شما واسه چی بستری بود 

یه فرق دیگشونم اینهمادر بعد از زایمان باید به بچه رسیدگی کنهزایمان طبیعی حین زایمان درد وحشتناک هست ...

عزیزم واقعا ربطی نداره....زنداداش من طبیعی بودتاچندروزاصلانمیتونست بشینه بچه شیربده حالاتابتونه اصلاازش نگهداری هم بکنه.....

تنبل چرا؟خوب میکردی.زائو فقط باید استراحت کنه

خلاصه که دهن مردم همیشه بازه یه چیزی پیدا میکنن واسه حرف زدن و رو مخ رفتن 

حالا من استراحتم نکردم زیاد 

عزیزم واقعا ربطی نداره....زنداداش من طبیعی بودتاچندروزاصلانمیتونست بشینه بچه شیربده حالاتابتونه اصلا ...

شاید به خاطر بخیه هاش بوده

ببین زایمان سزارین یکی از سخت ترین عملای دنیاس

اینو پرستارا تو بیمارستان میگفتن