2777
2789

قضیه ازین قرار  شوهرم برام لباس خریده از یجای دیگ هلان اندازم نیست و نمیتونم دوباره ببرم که برداره لباسو شبهی لباسای هندی هست خیلی خوشگله خیلی خوب کار شده شبی لباسای عروس من خیلی دوسش دارم اما نمیشه    این جاریم عروسی خواهرزادش گفت بدی لباسو ببرم اونجا شاید کسی خوشش اومد بخره منی احمق گفتم باش بیا ببرش هالا از عروسی برگشته میگه همه خوششون اومده بود ولی قیمتشو بالا گفتی   منم آوردم لباسو گفتم عیبی نداره با هم حرف می‌زدیم گفتم خوب تعریف کن چجوری بود عروسی برگشته عکسهاشو نشونم داد دیدم لباسم تنشه یعنی خشکم زده بهم گفت لباس مناسب نداشتم پوشیدم همین جوری روک یعنی میخواستم جرش بدم خودمو کنترل کردم لباسی که هنوز من نپوشیده بودم این رفته پوشیده دیگ نمیدونم چرا هیچ نگفتم هلان هی دارم حرص میخورم.  دلم میخواد برم لباسو آتیش بزنم شما بودین چیکار میکردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.