2777
2789
عنوان

عشقم چرا رفتی

119 بازدید | 22 پست

چی شد یهووو 

آخه دو دقیقه قبلش جوک میگفتی!!! 

از کی دلخوری؟ 

@محب_المهدی    

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

@ابرو_کمونیa    فهمیدی چرا رفته؟ 

@فداش،بشمه،منههههه     فاطمه رفت

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رفته به نینیار گفتم برش گردو نه

نگفت دلیلی چی بود رفته؟ 

از کی دلخور بود ولی 

گفتیم یه تاپیک باحال بزنیم متاسفانه هیچکدوم نبودیم

اره خب یکی دیر میاد یکی زود میاد

تا من ک یعد پنج دقیقه تگش اومدم ک جواب میداد

قبل منم هلن بود..... 

دلیل نمیشه ک قهر کنی

فکر کنم از جای دیگ دلخور بود🥲

نمیدونم فقط میگم خیلی نامرده

میاد 

یکم آروم شه میاد

تعلیق شده دائم

وااااا

فاطمه خیلییی بدی 

آخه دختر یه چی میگفتی بعد میرفتی خب 

همش میگم نکنه من کاری کردم🥲

@ابرو_کمونیa فهمیدی چرا رفته؟ @فداش،بشمه،منههههه فاطمه رفت

کییی چییی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡