نرگسی مىشناسم❤️که عِطرش جهان شمول ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مىروید،همان یک گلى است که با آن بهار مىشود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مىبازند، تمام گلها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام کانال سیاهدونه بانوان رو عضو بشین آقای دکتر احسانیان واسه درمان راه حل دادن، اونم یه راه حل ساد ...
عه منم دقیقا همینو میخواستم بهش بگم😳😳شماهم عضوی تو کانالشون؟ من تازه دارم دستور العمل شو انجام میدم
شما نتیجه گرفتی؟
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
عه منم دقیقا همینو میخواستم بهش بگم😳😳شماهم عضوی تو کانالشون؟ من تازه دارم دستور العمل شو انجام مید ...
بله من عضو کانالشون هستم
دستور زاج و عسل رو انجام دادم واقعا دفع داشتم، الان دارم ادامه میدم تا ببینم چی میشه ولی انگار خیلیا نتیجه گرفتن، کفلمه رو هم خریدم و رفتیم کربلا استفاده کردیم پسر من پارسال همش مریض بود ولی امسال به لطف کفلمه فقط یه دفعه مریض شده اونم بعد کربلا
بله من عضو کانالشون هستمدستور زاج و عسل رو انجام دادم واقعا دفع داشتم، الان دارم ادامه میدم تا ببینم ...
منم دستور زاج و عسل و انجام دادم به مدت ی هفته ولی چیزی خارج نشد😔با اینکه واقعا رحم تخمدانم مشکل داره
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم