2777
2789
عنوان

خانواده خوووب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
آدم میتونه جواب بده ها به شرطی که شوهره پشت آدم باشه وگرنه هیچ

چی بگه اخه؟

من احترام خودمو نگه میدارم چیزی نمیگم اون به خودش و پسرش ارزش قائل نیست هرچی دهنش میاد میمه

ای که دستت میرسد کاری بکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگه اخه؟من احترام خودمو نگه میدارم چیزی نمیگم اون به خودش و پسرش ارزش قائل نیست هرچی دهنش میاد می ...

دیدی پسره هم اصلا انگار کر و کوره هیچ بهش برنمیخوره؟ آدم چقدر زورش میاد

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
خانواده شوهر من خیلی خوبن از این اصیل باکلاس هان ولی خب مثلا خودم یه جوری میشم گاهی اختلاف طبقاتی خی ...

من میتونم کنار بیام ولی پیدا کردنش سخته

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
دیدی پسره هم اصلا انگار کر و کوره هیچ بهش برنمیخوره؟ آدم چقدر زورش میاد

حالا لال و کور رو یجوری میشه تحمل کرد 

سخت ترین قسمتش اینه که میگه نه اونا راست میگن خوششون میاد هرچی میگن 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

ببین اولا خود شوهره هندونه در بسته ست چه برسه ب خونوادش 🤦🏼‍♀️

ثانیا شوخی کردم

میتونی بری از یه خونواده ک سه تا پسر دارن یکیشونو در صورتیکه شرایط زیر لحاظ شده باشه بگیری (بعنوان غلامی البته)

اولا سه تا پسر داشته باشند ک دو تا شون ازدواج کرده باشند و یکی از عروسا فامیل باشه یکی از عروسا غریب ... بگو خب 

حالا لال و کور رو یجوری میشه تحمل کرد سخت ترین قسمتش اینه که میگه نه اونا راست میگن خوششون میاد هرچی ...

سندرم تحقیر دارن، یکی هی قهوه‌ایشون کنه بعد زن میخواد اینارو بالا ببره حالیشون نیست

من ادمای خوبتر از خانواده ی همسر مامانم ندیدم انقد مهربوننن با اصالتن اصن گل به تمام معنان خیلی خوبن مثلن مادر شوهره اسپند دود میکنه برا مادرم پدر شوهرش کادوهای خوب میخره بدون اذیت بهشون سر میزنن انقد خوبننن انگار فرشتن

تعجب کردم باخودم گفتم بالاخره یکی تاپیک زدخونواده خوب شوهرم😂😂😂😂😂😂😂😂

آره بلانسبت آناناس🤣