2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونو میگم دیگه زیادی رو داده.من ۳۵روز دیگه دخترم بدنیامیاد ازالان گوشوارشو خریدم تا جشن دهمش گوششو ...

گوش بچرو از ۶ماهگی به بعد سوراخ میکنن قبل اون نمیشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم گفتم خودم پسر ندارمولی چندین نفر گفتن.شاید بستگی ب اون شخصی ک سنجش رو انجام میده دارهنمیدونم. ول ...

نه عزیزم من خودم مجری سنجش بود اصلا این مساله اینقدر شخصی هست که به نظر فردی که سنجش میکنه ربط نداره سنجش دستورالعمل داره قانون داره. اینکه کسی از پیش خودش بخواد الت جنسی بچه ای رو ببینه تجاوز و تعرض جنسی هست هرگز چنین چیزی تو سنجش مدرسه نبوده و نیست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
میه همینه که هست

بابا ول کن تو هم زیادی ترسیدی. همراه مادرشوهرت و پدر شوهرت برو هیچ غلطی نمیتونه بکنه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ی پوسته که از اونجا برش میدارن اونطوری که شنیدم میگن که اگر ختنه نکنی تو اسلام حرامه و غربی فکر کنم ...

الان انگلیسی مقاله هارو بزنی میاره ختنه نکردن و کردن رو مقایسه کرده که چقد به خاطر روابط آزادشون زن ها بدبخت شدن هرچی هست سر خانماس فقط... سرچ انگلیسی بزن فارسی ترجمه میزنه

همونو میگم دیگه زیادی رو داده.من ۳۵روز دیگه دخترم بدنیامیاد ازالان گوشوارشو خریدم تا جشن دهمش گوششو ...

نگرفتی 

اگر‌ همسر من بچه رو ببره ختنه کنه یا گوششو سوراخ کنه ‌. بدون هماهنگی با من ، سرخود ، اونم با دخالت و نظر و همراهی بقیه برخورد فوق العاده بدی میکنم 

قطعا به طلاق و جدایی هم میرسه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسی بگو بزرگ بشه بدبخت روش نمیشه بره ختنه فک کن یه مرد بیست سی ساله بگه بریم ختنم کنید اصن روش نمیشه جلو اقاهه شلوارسو دربیاره   با طول.... 

در ضمن اگه بخواد نظامی بشه در اینده اونجاشو هم بررسی میکنن و نمیزارن باز همونجا اخرسر ختنش میکنن بنده خدا رو انوقت شوهزت چیکار میتونه کنه ها؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اگر همسر من چنین کاری کنه ، اونم با دخالت بقیه که بهشون هیچ ربطی نداره ، چنان بلایی سرش میارم که اسم ...

بقیه همه میگن ختنه کن حتی خانوادش! همسرم مخالفه

همسرم اخلاقش خوب نیس 

میه همینه که هست

حرص نخور 

ضررش پسرت میبینه در اینده که بره گردن باباش بگیره 

دیگه بزرگ بشه که نمیتونه نزاره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
از لحاظ علمی ثابت شده ختنه حالا چه تو سن پایین چه اگه طرف مثلا ۲۰ سالشه باعث کاهش شدید احتمال ویروس ...

ببخشید من نمیدونم از شما که اطلاعات دارید میپرسم

با این حال  الان هم این بیمارا خیلی خیلی زیاد. شایع هستن 

جوریه که میگن از هر ده نفر 6نفر hpvداره فکر نکنم تاثیری داشته باشه این قضییه

من دخترم ۱۴ سالشه گوش سوراخ نیست

یکبارم باباش نگفت چرا گوشواره نداره اصلا صحبتی نشد در موردش. ولی اگر دوست داشت و  سر خود بچه رو میبرد گوش اش رو سوراخ میکرد ینی باور کن میکشتم اش😐

میتونه تلاش کنه برای کاری ک دوست ندارم‌متقاعدم کنم ولی سرخود بدون‌مشورت همچی کاری کنه اتیش اش میزنم😐

خب استارتر همین فوایدش رو به شوهرت بگو قانعش کن

نه چرا لقمه آماده بذاره دهنش

شوهرش خودش خوشه میخواد پسرشو بدبخت کنه

خودش بره تحقیق کنه بالا پایین کنه

انگار مثلا ما گفتیم ختنه کن😑 حرف خدا به یه ورشم نی فکر کرده مثلا واسه خانمش بد میشه یا واسه خدا مثلا عیب میشه