2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 123 پست
دنیا رو به آتیش میکشه کجای کاری

زیادی بهش رو دادی گلم من ۳۵روز دیگه بچن بدنیامیاد ازاللن گوشوارشو خریدم تا جشن دهمش گوششو سوراخ کنم بندازم تو گوشش.

اهمیت نده نهایت دوروز دعوا میشه اما اینده ی بچت اسیب نمیخوره اللن بچه کم کم حالیش میشع بزرگتربشه سخت میشه واسه ختنه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ختنه نکنه چی میشه؟

از لحاظ علمی ثابت شده ختنه حالا چه تو سن پایین چه اگه طرف مثلا ۲۰ سالشه باعث کاهش شدید احتمال ویروس های مقاربتی تو رابطه میشه مث اچ آی وی یا پاپیلوما و از اینا و کاهش خطر عفونت اردار آقایون خیلی تاثیر داره. واسه شریک جنسی ش هم خوبه چون باعث میشه خطرات بیماری های دهانه رحم و اینا کم بشه مث سرطان رحم👍

اسی هووت پیدا شد

😂😂😂

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
اگر همسر من چنین کاری کنه ، اونم با دخالت بقیه که بهشون هیچ ربطی نداره ، چنان بلایی سرش میارم که اسم ...

همونو میگم دیگه زیادی رو داده.

من ۳۵روز دیگه دخترم بدنیامیاد ازالان گوشوارشو خریدم تا جشن دهمش گوششو سوراخ کنم توجشن گوشوارشو بندازم تا چ رسد پسر باشه و ۱۴ماهش یاخدااااا

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله چه سوالی منتظر بودم یکی بپرسه😑😂 از لحاظ علمی ثابت شده ختنه حالا چه تو سن پایین چه اگه طرف مثلا ...

باور میکنی اولین باره میشنوم اینارو یعنی هیچ وقت کنجکاو نشدم

مرسی جالب بود😂😂😂

...

از لحاظ علمی ثابت شده ختنه حالا چه تو سن پایین چه اگه طرف مثلا ۲۰ سالشه باعث کاهش شدید احتمال ویروس ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....

شوهرت خودش ختنه کرده یا نه 

خدا نکرده فردا بچه مشکل جدی پیدا کنه شوهرت چه غلطی می‌کنه ببرش ختنش کن بعدش نمیتونه کاری کنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یعنی شوهر شما هم میگه تا آخر عمر اجازه نمیدم ختنه شه؟

اره

ولی منم زیادمخالف نیستم بزرگ شه دستمونم میبوسه

چرا

با ختنه کردن پسر و سوراخ کردن گوش دختر مخالفم

چون بدن خودشونه و ما حق دست بردن تو بدن بقیه رو نداریم 

شاید بزرگ شد تصمیمش چیز دیگه ای باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan