2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 123 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ختنه نکردم پسرم۱۴ماهشه

همسرمم نمیزاره

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
پس همدردیم

دیگه کلابیخیال شدم

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
ختنه نکنه چی میشه؟

ی پوسته که از اونجا برش میدارن 

اونطوری که شنیدم میگن که اگر ختنه نکنی تو اسلام حرامه 

و غربی فکر کنم همچین چیزی ندارن یعنی چیزی به اسم ختنه ندارن 

شنیدم که معمولا باعث عفونت میشه و اینا البته اینطور نیست که هر کی ختنه نکنه عفونت میگیره اکر ختنه نکنی احتمال عفونت زیاد میشه همین

یکی میشه برای اولین و اخرین بار به من بگه ختنه چیه و اصلا چرا انجام میدن ینی چی اصلا فلسفش چیه😂😂😂

بله چه سوالی منتظر بودم یکی بپرسه😑😂 از لحاظ علمی ثابت شده ختنه حالا چه تو سن پایین چه اگه طرف مثلا ۲۰ سالشه باعث کاهش شدید احتمال ویروس های مقاربتی تو رابطه میشه مث اچ آی وی یا پاپیلوما و از اینا و کاهش خطر عفونت اردار آقایون خیلی تاثیر داره. واسه شریک جنسی ش هم خوبه چون باعث میشه خطرات بیماری های دهانه رحم و اینا کم بشه مث سرطان رحم👍

اصلا چنین چیزی نیست من پسر دارم و هرگز تو سنجش چنین چیزی نبود

منم گفتم خودم پسر ندارم

ولی چندین نفر گفتن.شاید بستگی ب اون شخصی ک سنجش رو انجام میده داره

نمیدونم. ولی در هر صورت خدا رو شکر پسر ندارم بخاطر این‌مورد😃

خودت بامادرت یا مادرشوهرت بردار ببر ختنه کن بزاربمونه تو عمل انجام شده تمام

اگر همسر من چنین کاری کنه ، اونم با دخالت بقیه که بهشون هیچ ربطی نداره ، چنان بلایی سرش میارم که اسمش هم یادش بره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan