من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عجیبه اخه تو بار اول دیذن شاید بگیم بد بود ولی دفعه دوم نگاه عوض میشه نسبت به کاراکتر داستان
اخه ببین شهرزاد بچشو ول کرد ب امون خدا فرهادو ترجیح داد قباد بخاطر شهرزاد تو روی بزرگ اقا وایساد اون مرد رفت اوردش تو عمارت بازم لجبازی کرد اگه واقعا عاشقش بود کنار میومد بخاطر بچه حداقل الکی امید امید میکرد بعد رژ قرمژ میزد میرفت سرقرار کافه نادری🥲😂 اصلا قیافه قباد قابل مقایسه با فرهاد نبود
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
نه قطعا با اون همه بلایی که سر کیمیا اورده بود باید زودترم طلاق میگرفتن
اما راجع به اینکه دلش میخواست دختره رو ببینه و دلش براش تنگ شده بود حق داشت. باید کیمیا قبول میکرد اجازه بده ازاده چند روز پیش ارش باش چند روز پیش خودش
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔