بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهرزادم مثل کیمیا بود سرکش بود قباد تمام تلاششو کرد تا شهرزادو از دست نده انوقت شهرزاد عاشق فرهاد بود فرهاد عاشق مصدق اخرم ولش کرد رفت قباد قربانی شد طفلک
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
شهرزاد بعد ازدواج با قباد ،فرهادو کنار گذاشت و با قباد کنار اومد ولی وقتی طلاقش دادن و قباد هیچی نگف ...
کنار نذاشت درگیرش بود همچنان قباد تمام تلاششو کرد تنها تلاشی که فرهاد کرد این بود عینکشو بده بالا مثلا تو فیلم دخترا حق تحصیل انچنانی نداشتن شیرین که دختر بزرگ اقا بود درس نخونده بود بعد شهرزاد همچنان درس کلاس اصلا بی لیاقت بود چقد حرص خوردم سرش🫤😂
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید